Boeren Lasergamen Guns Bij Boerderij De Boerinn (29)

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Nieuwe laserspellen bij Boerderij De Boerinn

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: De Boerinn

Op zoek naar een leuk uitje? Er zijn sinds kort twee nieuwe boerenspellen die je met jouw team kunt spelen, Boeren Lasergamen en Laser-kleiduiven schieten. Laserspellen zijn ideaal voor uitjes met groepen die houden van actie en fun! Doordat het Hollandse weer nog wel eens onvoorspelbaar kan zijn hebben wij twee nieuwe laserspellen, één indoor en één outdoor spel zodat je sowieso een laserspel kunt spelen.

Laser kleiduiven schieten bij Boerderij De Boerinn

Laser-kleiduiven schieten

Kleiduiven schieten, maar dan net iets anders. Met onze lasergeweren kun je op een geheel veilige wijze kleiduiven schieten. Na het volgen van de clinic laser-kleiduiven schieten waarbij je leert hoe de wapens werken en wat de juiste schiethouding is kunnen jullie direct aan de slag. Schiet jij de meeste kleiduiven raak? Het scorebord houdt de score voor jullie bij.

Deze activiteit is geschikt voor allerlei soorten groepen tussen de 20 en 50 personen, waar iedereen vanaf 16 jaar mee kan doen. Deze activiteit is leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of familie-uitje.

Boeren Lasergamen bij Boerderij De Boerinn

Boeren lasergamen

Ga de strijd aan tegen het andere team in de boerenstal tijdens een potje Boeren Lasergamen. Schuil achter de ‘dieren’ en zorg ervoor dat het andere team jou niet weet uit te schakelen. Voordat we beginnen krijg je uiteraard een uitleg over het spel en hoe het lasergeweer werkt. Je kunt elkaar uitschakelen door elkaar op het lasergeweer te raken. Wanneer je bent geraakt kost dit je één leven. Er komt één winnend team uit het spel wanneer zij alle tegenstanders hebben uitgeschakeld. Wanneer de tijd om is wint het team dat nog het meeste levende boeren in het spel heeft.

Voor de wel hele fanatiekelingen: er is een anti-cheatfunctie op de laserguns waardoor er niet vals kan worden gespeeld. Alleen de begeleider van de activiteit kan levens toevoegen aan het lasergeweer.

Deze activiteit is erg leuk voor kinderen vanaf 8 jaar, maar natuurlijk ook voor volwassenen. Kom dus vooral eens Boeren Lasergamen tijdens een bedrijfsuitje, familie-uitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje met minimaal 10 personen.

Hapjes bij Boerderij De Boerinn

Afsluiting van de leuke activiteiten

Naast de leuke laseractiviteiten kun je ook nog veel andere activiteiten bij Boerderij De Boerinn doen zoals schapendrijven, poldersporten en er is zelfs een escaperoom! Om de dag af te sluiten kun je deze activiteiten ook combineren met een hapje, borrel of een lekker diner. Mocht je nog vragen hebben na het lezen van dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier, of door te bellen naar 0348 40 12 00.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business