Activiteit suppen bij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Nieuwe activiteiten bij Boerderij De Boerinn

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: Hugo Oudejans

Bij Boerderij De Boerinn zitten wij niet stil en wij hebben dan ook ons activiteitenaanbod uitgebreid. Wij bieden nu de mogelijkheid aan om te suppen in de wateren rondom de boerderij, de perfecte activiteit tijdens de wat warmere dagen. Ook hebben wij de activiteit E-Chopper tour toegevoegd aan ons aanbod. Met de E-Chopper bieden wij een milieuvriendelijke en avontuurlijke manier aan om een rit te maken door het prachtige polderlandschap. Met de E-Choppers beleven jullie gegarandeerd een avontuurlijke en relaxte dag!

Suppen bij De Boerinn

Suppen is een leuke sportieve activiteit die eenvoudig te leren is. Daarbij is het Groene Hart een prachtige omgeving om per sup vanaf het water te ontdekken en de wateren rondom de boerderij lenen zich hier uitstekend voor. Om het terrein van Boerderij De Boerinn heen vormen de wateren een mooie route voor een zeer leuke activiteit op het water. Bij ons huur je voor 1,5 uur een sup om een mooie tocht rondom de boerderij te maken. Peddelen op een supboard is een ontspannen manier om lekker bezig te zijn op het water. Suppen is geschikt voor alle leeftijden, maar let op want een zwemdiploma is wel vereist voor deze activiteit.

E-Choppers huren bij De Boerinn

Met de E-Chopper verkennen jullie op een relaxte manier de omgeving van Boerderij De Boerinn. Een rit met een E-Chopper is perfect met lekker weer en biedt tijdens het rijden heerlijke verkoeling. De E-Choppers zijn elektrisch aangedreven snorfietsen, zijn fluisterstil en hebben geen milieuvervuilende uitstoot. Hierdoor vormen de E-Choppers geen overlast voor mens, natuur en omgeving. Op een geruisloze manier kunnen jullie een leuke route maken door de natuur of een stadje bezoeken. Maak de rit nog leuker door onderweg opdrachten uit te voeren. Zijn jullie competitief ingesteld? Vorm dan twee teams en strijd met opdrachten tegen elkaar. Maak gebruik van de omgeving en laat je creativiteit de vrije loop. Huur een E-Chopper en ontdek de omgeving van het Groene Hart op een unieke manier!

Activiteiten reserveren bij Boerderij De Boerinn

Deze nieuwe activiteiten, Suppen en E-Choppers, reserveer je eenvoudig via de website van Boerderij De Boerinn. De groene knop op de pagina van de activiteit brengt je naar ons online reserveringssysteem. Hier volg je de stappen waarbij je aangeeft met hoeveel personen jullie komen en op welke dag. Vervolgens loop je eenvoudig alle stappen door, waarbij ook de kosten worden berekend. We verwelkomen jullie graag op de boerderij voor een leuke dag!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business