Safaritenten bij Camping De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Nieuw bij camping De Boerinn: Volledig ingerichte Safaritenten!

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: Hugo Oudejans

Het kan zijn dat je een fanatieke kampeerder bent, maar jouw partner of kinderen daar minder fan van zijn. Of het is juist andersom. Mocht dat het geval zijn, dan wordt kamperen bij Boerderij De Boerinn voor iedereen alsnog een feestje. Want wat als je nu met z’n allen kunt genieten van kamperen midden in de natuur met een geweldig uitzicht en het comfort van een vakantiehuisje? Vanaf komend seizoen is dat mogelijk op camping De Boerinn door te verblijven in een van onze Safaritenten

Kamperen in luxe Safaritenten

Het kampeerterrein van camping De Boerinn hebben we verrijkt met maar liefst 7 prachtige safaritenten. Deze ruim opgezette verblijven zijn geschikt voor 5 personen. Ideaal dus wanneer je met het gezin, vrienden en of familie wilt overnachten. De Safaritent is bovendien voorzien van een eigen badkamer en is uitgerust met een douche, toilet en een wasbak. Zo kun je in alle rust, net als thuis, in de tent douchen en naar het toilet. Het klassieke loopje met de toiletrol onder de arm blijft je daardoor bespaard.

Geniet van het comfort van glamping op de camping

Naast de sanitaire voorzieningen is er bovendien ook een compleet keukenblok aanwezig. Hierin zit een koelkast verwerkt waarin je alle sapjes en hapjes gekoeld kunt bewaren. Verder is het uitgerust met een volwaardige 4-pitsgaskookplaat waarmee je een heerlijke maaltijd mee kunt klaarmaken. Alle afwas die daarbij ontstaat, is daarna prima weer schoon te maken in de spoelbak. Uit de kraan is zowel koud als warm water te tappen. Daarnaast zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig.

Zonder kampeermiddelen toch kamperen

Dankzij de Safaritenten kun je dus nu ook zonder eigen kampeermiddelen terecht bij camping De Boerinn! Geen gesjouw meer met loodzware kampeerspullen of gestoei met de stokken om de tent op te zetten. In plaats daarvan kun je de Safaritent instappen en het naar wens inrichten, om er een heerlijke vakantietijd in te beleven. Alle tenten hebben overigens een zeer gunstige (zon)ligging. Hierdoor kun je maximaal genieten in het zonnetje op het eigen terras aan de voor- of achterzijde met een hapje en een drankje.

Fantastische nachtrust oin een Safaritent

Misschien wel een van de meest waardevolle elementen waarvan je zult genieten tijdens het verblijf in de Safaritent, is het eigen bed. In de tent staan 3 eenpersoonsbedden van 80 x 200 en er staat 1 stapelbed van 80 x 200. Hierin zullen jullie allemaal genieten van een geweldige nachtrust. Geen gezeur dus met leeglopende luchtbedden of een koude en natte ondergrond die jou wakker houdt. In plaats daarvan kun je genieten van een gewoon bed en iedere ochtend uitgerust wakker worden zonder rugklachten!

Safaritent boeken

Wil je graag volgend jaar verblijven in een van de Safaritenten? Boek dan voor 31 januari 2022 en ontvang een mooie korting! Mocht u nog vragen hebben over de Safaritent, neem dan direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Reserveer een safaritent
*De camping gaat open op 1 april

Voor nu hele fijne feestdagen toegewenst en we hopen jullie komend jaar allemaal weer gezond en wel te mogen verwelkomen!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business