Voetbal op groot scherm | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Bekijk onze winterboerderij! Winkelwagen 0

1/8 finale Nederland-Tsjechië kijken op groot scherm

Vergaderen: Boek een vergadering in maart en krijg gratis klompengolf als vergaderbreak!
Auteur: De Boerinn

Boerderij de Boerinn is helemaal klaar voor de achtste finales van het EK voetbal! We moedigen feestelijk de oranjeleeuwen aan en de hele boerderij doet mee. Aanstaande zondag 27 juni kun je dan ook op een groot scherm (3×4 meter) de achtste finale van het EK kijken bij Boerderij de Boerinn. De zaal in het Karnhuis zal in stijl worden versierd, er is bittergarnituur en muziek! Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde avond!

Programma 27 juni

Aanvang: 17:00 uur
Start wedstrijd: 18:00 uur
Einde wedstrijd: 20:00 uur (+ eventuele verlenging)

Horeca tijdens de wedstrijd

Boerderij de Boerinn verzorgd ook de nodige horeca gedurende het evenement. Tijdens de EK wedstrijd van komende zondag (27 juni) hebben we naast bittergarnituur en friet ook de nodige drankjes voor je gekoeld. Zo kun je gedurende de wedstrijd bier, wijn en fris kopen bij de bar. De kosten voor een drankje bedragen 3 euro per stuk.

Reserveer nu jouw plek

De achtste finale van het EK voetbal kijken beloofd een groot spektakel te worden en waar beleef je dit nu beter dan met medesupporters op groot scherm bij Boerderij de Boerinn. Uiteraard is het in verband met de capaciteit van de zaal wel noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Meld je dus snel aan en dan maken we er aankomende zondag met zijn allen een feestje van!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business