Leuke activiteiten in de herfstvakantie voor kinderen | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Leuke activiteiten in de herfstvakantie voor kinderen

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: Hugo Oudejans

Deze herfstvakantie heeft Boerderij De Boerinn weer de leukste activiteiten voor kinderen in Petto! De herfst kan vaak gepaard gaan met regen, daarom hebben wij bij De Boerinn van alles voorbereid, zowel binnen- en buitenactiviteiten op de boerderij voor het hele gezin. Lees hier alles over onze leuke activiteiten in de herfstvakantie!

In de herfstvakantie is er namelijk elke dag iets te beleven op de boerderij! Je kan er in alle vrijheid spelen, dieren knuffelen en naar hartenlust ravotten! Dagelijks staan er op de boerderij de leukste activiteiten en spelletjes klaar. Je kan hiervoor elke dag (van dinsdag 19 oktober t/m zaterdag 23 oktober) langskomen tussen 09:00 en 16:00. Vanaf ’s ochtends vroeg kan je gebruikmaken van alle faciliteiten. Ook liggen er een hele hoop strobalen klaar om in te ploffen en door rond te struinen. Liever even racen zoals Max Verstappen? Onze skelters staan klaar voor een rondje! Mocht je dat te wild vinden en liever je creativiteit kwijt willen, dan zijn er ook tal van kleurplaten om je mee te vermaken.

Herfstactiviteiten voor kinderen

Kinderen kunnen zich al voor € 5,- inschrijven voor de leukste onderdelen zoals kaas maken, pijl en boog schieten en dieren van de boerderij verkennen. Hiervoor dient wel snel gereserveerd te worden, want er is maar een beperkte beschikbaarheid. Om de activiteiten coronaproof aan te kunnen bieden, houden we namelijk de groepen klein.

Ontdek de boerderij met de dierenverzorgster [30 minuten]

Om meer te weten te komen over het leven op de boerderij en de dieren is deze rondleiding ideaal. Samen met een dierenverzorgster gaan jullie langs allerlei dieren en kan er geknuffeld worden met konijnen en cavia’s. Deze activiteit vindt elke dag plaats om 10:00 en 11:00.

Kaasmaken [30 minuten]

Kaas lusten we vrijwel allemaal, deze heerlijke lekkernij voor op brood en over gerechten is een van de prachtige producten die wij in ons land perfect kunnen maken. Graag demonstreert de boerin hoe dit op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd. Zie met eigen ogen hoe het eeuwenoude proces in elkaar steekt, van de melktechnieken tot en met het pekelen. Na afloop kan je jezelf een ware kaasexpert noemen. Deze activiteit vindt plaats op de dinsdag, donderdag en zaterdag om 11:00, 11:30, 13:00 en 13:30 uur.

Clinic Boogschieten [30 minuten]

Mocht je op zoek zijn naar iets avontuurlijkers en wel houden van een uitdaging, dan is het leren boogschieten een uitgelezen kans om je oog-hand coördinatie op de proef te stellen. Een instructeur staat hierbij voor jullie klaar om in het boogschietlokaal je het boogschieten te leren. Hierna kan je de strijd aangaan in teams om de meeste punten te halen, ga jij winnen? Schrijf je snel in om op woensdag of vrijdag deel te nemen om 11:00, 11:30, 13:00 of 13:30.

Super leuke activiteiten in de herfstvakantie gegarandeerd!

Of het dus regent of niet, bij Boerderij De Boerinn maken we er een overheerlijke herfstdag van. Je kan je helemaal uitleven met de activiteiten en in ons restaurant nog eens even ontspannen nagenieten onder het genot van iets lekkers, zoals poffertjes of warme erwtensoep. Daarmee wordt het smullen en genieten voor het gehele gezin.

Interesse? Reserveer dan nu snel de gewenste activiteit via het reserveringsformulier. Tot dan!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business