Last minute dagje uit bij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Last minute dagje uit bij De Boerinn

Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Auteur: Hugo Oudejans

Het is altijd mogelijk om verschillende activiteiten te reserveren bij De Boerinn, maar wat nou als je een last minute dagje uit wilt plannen? Vaak is het lastig om op het laatste moment nog ergens terecht te kunnen, maar niet bij De Boerinn! Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten die last minute te boeken zijn. Hierbij is rekening gehouden met alle leeftijden. Het maakt dus niet uit jong of oud je bent, bij De Boerinn zijn er last minute opties voor iedereen!

Curlen bij De Boerinn

Het Groene Hart is inmiddels omgetoverd naar winterse sferen. Tijd voor ons dus om ook de curlingbaan weer te installeren! Tot en met 31 maart 2023 liggen er 3 curlingbanen, compleet met blauwe en rode ringen. Bovendien wordt dit steeds populairder wordende spel gespeeld met verzwaarde melkbusdeksels en is het zodoende helemaal in boerderij stijl! Wie versla jij op onze curlingbaan? Reserveer nu jouw baan bij Boerderij De Boerinn.

Escaperoom op de boerderij

Beschikken jullie over het puzzelvermogen om alle raadsels op te lossen en om te ontsnappen uit escaperoom De Melkput? Dat kan natuurlijk alleen door middel van goede samenwerking en vliegensvlug denkwerk. De escaperoom is beschikbaar voor iedereen vanaf 12 jaar en kan met maximaal 10 personen tegelijk gespeeld worden.

Ontdek alle last minute activiteiten

Dit, en nog veel meer, is last minute te reserveren bij Boerderij De Boerinn! Bekijk het gehele aanbod aan last minute activiteiten of neem contact op via 0348 40 12 00. Let op! Om teleurstellingen te voorkomen is het uiteraard wel handig om (hoe last minute dan ook) even te reserveren.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business