Komen jullie ook Pasen vieren bij De Boerinn?

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Komen jullie ook Pasen vieren bij De Boerinn?

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: De Boerinn

Zoals ieder jaar is er tijdens het paasweekend van alles te doen bij Boerderij De Boerinn. Zo wordt er een paasbrunch verzorgd, waar je voor zowel 31 maart als 1 april kunt reserveren. Uiteraard is er het gehele paasweekend ook een animatieprogramma aanwezig. Zo staat Kees Konijn jullie op deze dagen al op te wachten! Maar ook het campingseizoen gaat dan weer van start. Reserveer dus nu snel alvast jullie campingplekje om een lekker lang paasweekend op onze boerderij te vertoeven.

Paasbrunch | Smalle Banner | Boerderij De Boerinn

Paasbrunch op de boerderij

Zowel eerste als tweede paasdag is iedereen welkom op onze boerderij om te genieten van een heerlijke brunch. Denk aan verse harde en zachte broodjes met zowel hartig als zoet beleg. Zo is er gerookte zalm, échte boerenkaas, verse eitjes en diverse andere vleeswaren en lekkernijen. Ook is er genoeg koffie, thee, melk, fris en ambachtelijk sap waar jullie onbeperkt van mogen genieten.

Om iedereen een rustige paasbrunch te kunnen bieden werken we met verschillende starttijden. Benieuwd naar het programma? Bekijk dan nu snel onze Paasbrunch pagina, of reserveer direct via de onderstaande knop!

Paasbrunch reserveren

Kinderbrunch

Voor de kinderen is er ook veel lekkers en genoeg te doen. Zo maken we verschillende lekkernijen voor hun klaar, waaronder poffertjes. Maar naast eten zijn er ook verschillende activiteiten waar zij aan deel kunnen nemen. Zo kunnen ze een kijkje nemen bij onze dieren, een tochtje maken op de skelters of de uitkijktoren beklimmen. Tijdens het eten kunnen ze uiteraard ook lekker kleuren.

Diverse activiteiten

Er zijn op deze dagen ook diverse activiteiten op onze boerderij te beleven. Zo kunnen jullie een rondje door de polders maken met een kano of een e-chopper. Het is maar waar jullie voorkeur naar uitgaat! Mochten jullie meer een ontspannen, toch competitieve activiteit, in gedachte hebben kan je er ook voor kiezen om een potje te klompengolfen of vind uit wie van jullie het beste kan boogschieten. Wanneer jullie blijven overnachten is het overigens geheel kosteloos om deel te nemen aan de diverse activiteiten uit het animatieprogramma.

Paascamping De Boerinn

Het paasweekend is de start van ons campingseizoen. Vanaf 28 maart is er bij ons weer te overnachten in luxe safaritenten, trekkershutten, met de camper of met zelf meegenomen tenten voor de campingplaatsen. Zo kunnen jullie even lekker ontspannen tijdens de paasdagen en kunnen jullie ’s ochtends direct aansluiten voor de brunch. Reserveer direct jullie campingplek en / of brunch via de onderstaande knoppen!

Paasbrunch reserveren   Campingplek reserveren

Neem even contact met ons op

Lijkt een paasweekend op onze boerderij, midden in de prachtige natuur, jullie wat? Wacht dan niet te lang met reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Twijfel ook niet om contact op te nemen voor al jullie vragen. We helpen jullie graag verder!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business