Camping overzicht De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Komen jullie ook kamperen op de Nationale Kampeerdag?

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

Op de vierde zaterdag van juni is het weer de nationale kampeerdag. De perfecte dag om met het gezin eropuit te gaan en eens gezellig een nachtje door te brengen op een camping. Zet zelf een tent op of reserveer een safaritent of trekkershut voor net dat extra beetje comfort. Ga vervolgens een dag tegemoet met allerlei leuke activiteiten. Op onze boerencamping is er van alles mogelijk!

Waarom kamperen zo leuk is

Kamperen is leuk voor jong en oud. Ga weer even terug naar de basis om geheel tot rust te komen. Gewoon even genieten met het gezin, familie of vrienden en niet denken aan de buitenwereld. Zo ervaar je op een camping een stuk minder stress, waardoor je nachtrust ook verbeterd. Je duikt in de regel dan ook een stuk eerder je bed in dan gewoonlijk, omdat niemand wordt afgeleid door bijvoorbeeld de TV. Daarnaast ben je vrij om te gaan en te staan waar jij wilt en zit je niet vast aan verplichtingen.

Daarnaast zijn campings vaak erg gezellig. Zo groet in de ochtend iedereen elkaar en is het makkelijk om nieuwe sociale contanten op te doen. Deel in de avond rond het kampvuur vervolgens de leukste verhalen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Op de nationale kampeerdag worden jullie uitgedaagd om je ultieme kampeergeluk te ervaren. Reserveer dus nu alvast jullie plekje voor zaterdag 22 juni via de onderstaande knop.

Diverse activiteiten

Op een camping is er uiteraard meer te doen dan alleen overnachten. Zo is er door jong en oud deel te nemen aan vele activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een potje (klompen)golfen of pak de sup of kano en ga het water op. Wanneer je op onze camping blijft overnachten zijn deze activiteiten overigens geheel gratis te beoefenen. Blijf na een actieve dag lekker dineren in ons restaurant waar verschillende buffetten mogelijk zijn. Daarnaast zijn er ook diverse activiteiten die tegen vergoeding gedaan kunnen worden. Denk hierbij onder andere aan onze escaperoom, lasergamen en poldersporten. Zo hoeft niemand zich te vervelen!

Blijf kamperen bij Camping De Boerinn

Doen jullie ook mee op de nationale kampeerdag? Reserveer dan nu alvast een plekje op onze camping. Echter ben je uiteraard ook op ieder ander moment gedurende ons campingseizoen van harte welkom! Mocht je ergens vragen over hebben, twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business