Herfstboerderij bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Kom langs de herfstboerderij en verblijf op onze camping

Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Auteur: De Boerinn

Wat zijn jullie plannen deze herfstvakantie? Op zoek naar een actief, gezellig en bovenal leerzaam uitje? Kom dan langs bij onze herfstboerderij! Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 oktober zijn er verschillende activiteiten te beleven op onze, tot een kinderparadijs omgebouwde, boerderij!

Koop hier jouw ticket(s)
 

Reserveer nu alvast jullie plekje op de herfstboerderij via bovenstaande knop en geniet van 10:00 tot 16:00 van de doorlopende activiteiten. Kom dus langs en blijf indien gewenst lekker met het hele gezin overnachten tijdens de herfstvakantie!

Geen moment om te vervelen

Er is meer dan genoeg te doen op onze boerderij met activiteiten die geschikt zijn voor kinderen vanaf 4 jaar. Zo hebben we een springkussen, klompengolf, kleurwedstrijden (met prijs), kun je je laten schminken en zijn er verschillende dieren waarbij gekeken kan worden. Uiteraard is Kees Konijn ook van de partij en organiseert hij een disco voor alle kinderen. Hierbij kan je dus lekker de heupjes losgooien!

Naast deze activiteiten zijn er ook geweldige workshops voor kinderen, welke de perfecte combinatie hebben van plezier en leerzaamheid. Zo wordt er bijvoorbeeld gedemonstreerd hoe kaas gemaakt wordt, kunnen de kinderen twee keer per dag koekjes bakken en kan er zelfs een les boogschieten (leeftijd 8+) gevolgd worden. Op woensdag is er ook een les geitenyoga bij te wonen!

Uiteraard is er ook aan de oudere kinderen en ouders gedacht met activiteiten zoals bijvoorbeeld kanovaren en klompengolven. Op onze boerderij hoeft echt niemand zich te vervelen. Bekijk de herfstboerderij pagina voor een overzicht van alle activiteiten en workshops.

Koop hier jouw ticket(s)

Geniet van de natuur

Onze boerderij is gelegen midden in het Groene Hart, waardoor we omgeven zijn door de prachtige natuur van het platteland. Ervaar de seizoenswisseling op een gezonde wijze en neem een kijkje in de akkers van Kamerik. De zuurstofrijke lucht en overweldigende natuur laten je weer echt even ontspannen.

Het eten wat wij serveren komt overigens ook voornamelijk van eigen bodem, of van onze buurboeren. Gezonder kan niet!

Overnachten op de boerderij in de herfstvakantie

Willen jullie de herfstvakantie meerdere dagen bijwonen? Blijf dan gezellig overnachten op onze camping! Zo kun je gezellig komen overnachten met een tent, camper of vouwwagen, maar beschikken we ook over voldoende safaritenten en een tweetal trekkershutten. Deze bieden net wat meer comfort en zijn bovendien zelfs voorzien van een kachel! Wanneer jullie blijven kamperen is de herfstboerderij overigens geheel gratis om bij te wonen. Twijfel dus niet langer en reserveer vandaag nog jullie plekje op de camping!

Bekijk onze camping
Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business