Winterboerderij De Boerinn in de sneeuw

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Winkelwagen 0

Kerstbrunch op de boerderij

Ontdek de webshop van Boerderij De Boerinn »

Ook dit jaar kun je op tweede kerstdag terecht bij Boerderij De Boerinn. Op 26 december verzorgen wij een heerlijke uitgebreide kerstbrunch op onze boerderij, met gratis gebruik van de schaatsbaan in de koeienstal. De ruimtes zijn helemaal in kerstsferen en op de achtergrond klinkt gezellige muziek. Tijdens de kerstbrunch staan de dieren lekker knus in de stal. Op de boerderij kun je ook de uitkijktoren beklimmen of een rondje op de skelters rijden!

Kerstbrunch bij Boerderij De Boerinn

Op tweede kerstdag zijn jullie van harte welkom op de boerderij voor een uitgebreide brunch. Geniet van de kerststol en diverse harde en zoete broodjes. Daarbij serveren wij gerookte zalm, diverse vleeswaren, kaas en huisgemaakte salades. Ook hebben wij op ons buffet diverse lekkernijen, zoals pasteitjes met ragout, eieren, heerlijke soep en nog veel meer! Bij de brunch serveren wij de volgende dranken: vruchtensap, koffie, thee en frisdrank.

Kerstbrunch voor de kinderen

Uiteraard is ook aan de kinderen gedacht tijdens deze kerstbrunch. Wij serveren speciaal voor de kinderen diverse lekkernijen, zoals poffertjes. Ook kunnen zij tijdens deze brunch een aantal leuke activiteiten ondernemen. Onze schaatsbaan is op deze dag vrij beschikbaar. De koeienstal is in kerstsfeer en hier zit ook verschillend klein vee. Ook mogen ze rondrijden met de skelters, in de hooiberg spelen, mee langs de dieren op de boerderij en in de uitkijktoren klimmen.

Kerstbrunch Aanvragen
*Selecteer 26 december om het arrangement te tonen en te reserveren

Het programma van de kerstbrunch

Tijdens de kerstbrunch werken wij met verschillende shifts. Vanaf 10:00 ontvangen wij ieder kwartier een nieuwe groep gasten die wij van harte welkom heten met een welkomstdrankje, waarna we zullen starten met het buffet. Per shift kunnen wij 30 personen ontvangen. Schrijf je dus snel in, voordat het door jouw gewenste tijdstip vol zit.

Personen vanaf 13 jaar € 37,50 per persoon
Kinderen van 8 t/m 12 jaar € 22,50 per persoon
Kinderen van 4 t/m 7 jaar € 9,95 per persoon
Kinderen van 0 t/m 3 jaar Gratis

 

Kerstbrunch reserveren

De kerstbrunch belooft weer een groot succes te worden dit jaar! Kom op tweede kerstdag dus gezellig naar de boerderij en geniet van een compleet verzorgde brunch. Je kunt nu al een reservering plaatsen voor de kerstbrunch. Wees er snel bij, want vol is vol.

Reserveren doe je eenvoudig via de onderstaande button. We zien jullie graag op tweede kerstdag bij Boerderij De Boerinn! Lukt het niet om te reserveren of kom je met een grote groep? Neem dan vooral even contact met ons op.

Kerstbrunch Aanvragen
*Selecteer 26 december om het arrangement te tonen en te reserveren

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: