Bedrijfsfestival | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Het festivalseizoen gaat weer van start!

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: De Boerinn

Traditiegetrouw gaat eind maart het festivalseizoen weer van start. Velen staan weer te popelen om gezellig met vrienden te dansen op hun favoriete muziek. We zien de populariteit van festivals al enige tijd overslaan naar het bedrijfsleven en particuliere grote feesten. Er staan dan ook voor dit jaar alweer de nodige feesten in festivalsetting op de planning op onze duurzame evenementenlocatie!

Een (bedrijfs)festival in de wei

Wanneer er iets met het hele bedrijf of een grote groep te vieren is, kan het natuurlijk enorm leuk zijn om een (bedrijfs)festival te organiseren. Op onze boerderij kan dit geheel op maat samengesteld worden en met een terrein van maar liefst 30 hectare is niets te gek. Jullie dag is te vullen met verschillende ludieke activiteiten, livemuziek, dj’s en etensmogelijkheden. Dit kunnen we allemaal mogelijk maken door ons uitgebreide netwerk. Mochten jullie een meerdaags festival in gedachten hebben, is dat uiteraard ook mogelijk. Met onze campingplekken, safaritenten en trekkershutten zou iedereen kunnen blijven overnachten. Voor degene die niet blijven slapen is er zelfs een pendeldienst naar het dichtstbijzijnde station te regelen. Kortom, bedenk het en het is mogelijk bij Boerderij De Boerinn!

Op geheel duurzame wijze

Ondanks dat reguliere festivals niet bekend staan om hun duurzaamheid voor de natuur, beschikt onze boerderij al jaren over een Green Key Gold certificaat, wat inhoudt dat wij er alles aan doen om de natuur in onze omgeving te behouden. Zo wekken wij onze eigen energie op door middel van een eigen windmolen en een groot aantal zonnepanelen. Het eten wat wij serveren is grotendeels afkomstig van eigen bodem en daarnaast hebben we ook een uitgebreid netwerk met andere duurzame ondernemingen die bijvoorbeeld kunnen voorzien in de nodige foodtrucks. Zo is er altijd voldoende lekkers en meer dan genoeg te doen voor iedereen! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan vooral eens alle informatie over onze evenementenlocatie.

We denken graag mee

Door onze jarenlange ervaring denken we graag met jullie mee bij het organiseren van een groots (bedrijfs)festival. Neem dan ook gerust eens vrijblijvend contact met ons bij eventuele vragen. Hebben jullie al een concreet plan? Vraag dan alvast een offerte aan via de onderstaande knop en wie weet zien we elkaar dit festivalseizoen!

Offerte aanvragen
Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business