Lenteboerderij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Het belang van een goed bedrijfsuitje

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: De Boerinn

Wellicht een van de oudste zakelijke rituelen; het bedrijfsuitje. Door de jaren heen zijn we er steeds beter in geworden. Zo weten we tegenwoordig dat met een goed georganiseerd bedrijfsuitje niet alleen de motivatie van het team stijgt, maar ook de productiviteit en het gevoel van teambuilding een boost krijgen. Maar waar moet je nou precies aan denken bij het organiseren van een bedrijfsuitje? Wij hebben voor jullie een checklist gemaakt!

Bepaal allereerst het doel van het bedrijfsuitje

Het is duidelijk dat er verschillende doelen kunnen hangen aan een bedrijfsuitje. Zoals beschreven kan met een goed uitje de motivatie, productiviteit en het teamgevoel binnen het bedrijf stijgen. Maak dus allereerst een keuze in wat jullie het belangrijkste doel vinden.

Waar en wanneer?

Bepaal vervolgens het budget. Dit maakt direct duidelijk hoeveel mensen er ongeveer aanwezig kunnen zijn en waar het plaats kan vinden. De datum en tijd hangen hier ook vanaf. Mocht het bedrijfsuitje namelijk in de nabije toekomst plaats moeten vinden dan kan het mogelijk zijn dat veel ‘goedkopere’ locaties niet beschikbaar zijn, waardoor een duurdere locatie gekozen moet worden. Bepaal dus op tijd het budget, de hoeveelheid deelnemers, de datum en de locatie. Communiceer dit ook op tijd met de genodigden!

Bepaal vervolgens de activiteiten

Er is meestal uit diverse activiteiten te kiezen op evenementenlocaties. Houdt hierbij rekening met de verschillende groepen mensen die aanwezig zijn. Ga bijvoorbeeld niet met senioren de uitdagende polderchallenge aan, maar kies in dat geval voor een potje klompengolf. Vaak is er ook een combinatie te maken van verschillende activiteiten door middel van een wisselplan. Dit is aan te raden zodat niemand zich hoeft te vervelens. Overigens draagt een goed geregelde dag eveneens bij aan het vergroten van het teamgevoel.

Inspiratie nodig? Bekijk hier de beste teambuildingactiviteiten.

Organiseer een bedrijfsuitje bij Boerderij De Boerinn

Hulp nodig bij het organiseren van een bedrijfsuitje? Neem dan vooral eens contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om jullie dag perfect in te vullen. We helpen je graag verder!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business