Ideale camping In de natuur voor gezinnen

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Gratis vergaderbreak tot en met maart!

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: De Boerinn

Een nieuw jaar is weer begonnen! Dat betekent dat het weer tijd is om binnen teams alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Zo wordt er regelmatig middels een vergadering geëvalueerd wat de resultaten waren van het afgelopen jaar en wordt er direct vooruitgekeken naar de doelstellingen en verbeterpunten voor het komende jaar. Hiervoor is een vergadering in een natuurlijke en rustige omgeving ideaal, maar het wordt nog leuker als je dit kunt combineren met vergaderbreak. Om deze reden bieden wij tot en met de maand maart een gratis vergaderbreak aan in de vorm van klompengolfen of curlen. Plan dus nu snel jouw vergadering in!

Klompengolf Als Vergaderbreak bij Boerderij De Boerinn

Waarom een vergaderbreak?

Een (te) lange vergadersessie kan er in resulteren dat de concentratie verloren gaat. Door een vergaderbreak verfris je juist het brein en breng je mensen dichter bij elkaar. Zo kun je met activiteiten zoals bijvoorbeeld klompengolfen en curlen weer even het hoofd leegmaken. Het zijn hiervoor ideale activiteiten aangezien ze beide redelijk ontspannen zijn, terwijl er wel een competitief element aanwezig is. Zo is iedereen na de break weer fris voor de voortzetting van de vergadering.

Vergaderarrangement met activiteiten

Combineer jullie vergadering met één van onze arrangementen of stel deze geheel naar jullie eigen wens samen. Kies bijvoorbeeld uit een van onze vele activiteiten en geniet van een lunch, onze winter-barbecue of heerlijke stamppotbuffetten.

Vergaderruimtes

Boerderij De Boerinn is dé duurzame vergaderlocatie van Het Groene Hart. Onze groene locatie is gelegen in het midden van Nederland en hierdoor enorm goed te bereiken vanuit het hele land. Overigens beschikken wij ook over voldoende gratis parkeergelegenheden voor alle gasten, zijn wij volledig zelfvoorzienend voor wat betreft stroom en komen veel producten van het (eigen) land. Het is dan ook niet voor niets dat wij een Green Key Goud locatie zijn.

Onze boerderij beschikt bovendien over 11 verschillende indoor vergaderruimtes. Deze ruimtes bieden eenieder plek voor 2 tot 300 personen. Zijn jullie van plan om met meer mensen te komen vergaderen? Dat kan natuurlijk! Neem in dat geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Naast onze binnenruimtes kan er overigens ook midden in de polder vergaderd worden door middel van onze mobiele vergaderruimte, of subruimtes in de vorm van tenten aan het water. De mogelijkheden op onze boerderij zijn eindeloos!

Vergaderen bij Boerderij De Boerinn

Zoeken jullie dus een locatie om te vergaderen? Boerderij De Boerinn kan voorzien in al jullie wensen. Neem dus vooral eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Vergaderarrangement hele dag reserveren
Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business