Gratis klompengolfen als vergaderbreak in maart!

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Gratis klompengolfen als vergaderbreak in maart!

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: De Boerinn

Al komen veel mensen vergaderen op onze boerderij voor de rust en natuurlijke omgeving, een actieve break is vaak nodig om het hoofd even leeg te maken en zo weer op nieuwe inzichten te kunnen komen. In de maand maart bieden we daarom gratis klompengolfen aan als vergaderbreak! Dit kan tot 50 personen volledig online geregeld worden via deze pagina, maar natuurlijk is het ook mogelijk om met meer personen te komen vergaderen. Neem hiervoor gerust even contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Meer activiteiten met onze vergaderarrangementen

Er is bij Boerderij De Boerinn bovendien keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Zo kan er gekozen worden uit Spannend of Ontspannen vergaderen. Tijdens Spannend Vergaderen wordt het teamwork en puzzelvermogen van de groep op de proef gesteld met de ‘Break-in Box’, weten jullie deze te openen? Mochten jullie juist alles even los willen laten en volkomen tot rust willen komen, is het ook mogelijk om gewoon van de natuur te genieten tijdens het arrangement Ontspannen Vergaderen. Hierbij zal tussen de vergaderingen door een moment zijn om volledig te ontspannen middels een begeleide stoelyoga-sessie. Zo kunnen jullie als herboren de vergadering weer hervatten.

Buiten deze activiteiten kan er in maart ook gekozen worden om gratis te klompengolven! Bij een grote groep kan er mogelijk ook voor een wisselprogramma gekozen worden.

Duurzaam vergaderen

Vergaderingen op onze boerderij worden op een geheel duurzame wijze mogelijk gemaakt door ons eigen MVO-beleid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een zeer belangrijk uitgangspunt en ons speciaal opgestelde Green Team waarborgt al onze doelstellingen. Zo beschikken we dit voorjaar bijvoorbeeld over onze eigen windmolen, biomeiler en in totaal 125 zonnepanelen, welke deels op het water te vinden zijn. Hierdoor zijn we, voor wat betreft de door ons benodigde energie, nagenoeg zelfvoorzienend!

Zakelijk overnachten

Mocht de vergadering in de avond zijn of mochten er bijvoorbeeld meerdere dagen nodig zijn, dan is het ook mogelijk om de nacht door te brengen op onze boerderij. Zo kunnen jullie overnachten in een van onze, compleet ingerichte safaritenten. Stem dit van tevoren even af door contact op te nemen, of vraag een offerte aan via onderstaande knop!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business