Escaperoom Woerden | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Escaperoom Woerden

Home » Escaperoom Woerden
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje omgeving Utrecht? Zoek niet verder en ga de uitdaging aan in onze escaperoom De Melkput! Lukt het jou om samen met je team de verschillende raadsels en puzzels op te lossen en zo te ontsnappen uit De Melkput? Onze escaperoom Woerden staat garant voor een gezellig uitje en heel veel escaperoom-pret. Plaats nu eenvoudig je reservering en bereid je voor op een uitdaging vol breinbrekers.

Over de escaperoom Woerden

In 60 minuten moeten jullie aan boer Hoogendoorn laten zien dat jullie in staat zijn om het boerenbedrijf over te nemen. Hij zoekt namelijk een opvolger nu zijn zonen naar de stad zijn vertrokken. Om te zien of jullie geschikt zijn voor deze functie, worden jullie getest. Een boer moet namelijk veel doen en er zit maar 24 uur in een dag. Door slim te werk te gaan en goed samen te werken gaan jullie in deze escaperoom aan de slag met jullie eerste taak.

Praktische informatie over de escaperoom

Wist je dat onze escaperoom De Melkput twee identieke kamers heeft? Zo strijd je, wanneer je met 6 of meer personen komt, niet alleen tegen de klok, maar ook tegen het andere team! Je kan een reservering plaatsen voor 3 – 10 personen. Hebben jullie na deze unieke teambuildings activiteit honger gekregen? Kom dan genieten van een heerlijk hapje en drankje op onze boerderij. Ons horeca aanbod kan je alvast hier bekijken.

Escaperoom Woerden reserveren

De escaperoom is goed te bereiken met de auto en er is meer dan voldoende gratis parkeerruimte aanwezig. Het reserveren van de escaperoom doe je heel eenvoudig via onze website. Klik hiervoor op de onderstaande knop. De prijs van de escaperoom staat vast, of je nu met 3 of met 10 personen komt. Uiteraard staan we klaar wanneer er vragen zijn of graag meer informatie wilt ontvangen. Je kan ons bereiken door te bellen naar 0348 – 40 12 00 of stel je vragen via ons online contactformulier. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen in onze escaperoom Woerden!

Escaperoom De Melkput reserveren

Veelgestelde vragen

Kan een escaperoom met 2 personen?

Onze escaperoom is te reserveren vanaf 3 personen. Komen jullie met 6 of meer personen dan? Dan is er zelfs een wedstrijd van te maken waar jullie het tegen elkaar opnemen!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business