Stichting de Rijnhoven | 25 jarig jubileumfeest

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Een terugblik op 2022

Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Auteur: De Boerinn

Nu ook 2022 weer bijna achter ons ligt is het weer tijd om even kort terug te blikken op het afgelopen jaar. Een jaar vol mooie herinneringen, leuke gasten en bovenal een erg drukbezochte boerderij. We kunnen dan ook gerust stellen dat we hebben genoten van 2022 en we kijken met veel plezier uit naar 2023!

Het jaar dat alles weer kan en mag!

Wat was het bijzonder aangenaam dat we in 2022, met uitzondering van de start van het jaar, de lockdowns en vergaande maatregelen tegen het coronavirus achter ons hebben kunnen laten. Hierdoor konden we eindelijk weer doen waar we goed in zijn: de mooiste groepsuitjes, bedrijfsevenementen en trouwerijen organiseren! Wat was het een heerlijk gezicht om te zien dat er weer gefeest kon worden in onze feestzalen, dat mensen weer plezier met elkaar hadden tijdens het poldersporten en dat bruidsparen weer volmondig ‘ja’ tegen elkaar mochten zeggen bij ons in de wei. We kijken dan ook uit naar een net zo vrij 2023!

Genieten in onze safaritenten

2022 was ook het eerste jaar dat we volledig konden draaien met onze nieuwe safaritenten! We hebben hierover veel lovende reacties mogen ontvangen van onze gasten. De safaritenten zijn perfect om als gezin je vakantie bij Boerderij De Boerinn door te brengen. Compleet met een eigen douche, toilet en open haard zijn de tenten zelfs zeer comfortabel in de minder warme perioden. Hierdoor zijn de safaritenten ook regelmatig buiten het campingseizoen gebruikt om te overnachten na de feestavond van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of trouwerij.

MeetingReview award

In het afgelopen jaar hebben wij als Boerderij De Boerinn namens MeetingReview een award uitgereikt gekregen voor onze vergaderfaciliteiten in de categorie ‘Beste XXL vergaderlocatie in de provincie Utrecht’. Het is dan ook niet voor niets dat wij als vergaderlocatie gemiddeld beoordeeld zijn met een 9 in 2022!

Meest populaire activiteiten

Uiteraard is het ook altijd leuk om terug te kijken welke activiteiten het meest geboekt zijn in het afgelopen jaar. In 2022 waren dit de activiteiten schapendrijven en geitenyoga. Met name geitenyoga heeft na de komst van Bas Smit en Nicolette van Dam in de zomer van 2021 een enorme groei in interesse doorgemaakt. Een andere opvallende ontwikkeling is dat wij in 2022 ook steeds vaker met Foodtrucks hebben gewerkt. We hebben hier inmiddels dan ook veel leuke contacten in opgedaan voor toekomstige evenementen.

Op naar 2023!

Uiteraard hebben we voor 2023 ook weer heel veel leuke ontwikkelingen gepland staan. Zo hebben we nu onder andere een vroegboekkorting geïntroduceerd voor onze camping en hebben we onlangs nog een nieuwe activiteit geïntroduceerd: polderdrummen! We kijken dan ook uit naar een heel mooi 2023 waarin wij velen van jullie weer terug mogen zien. Voor nu wensen wij eenieder alvast een hele fijne jaarwisseling!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business