Bruiloft vieren bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Trouwlocatie boerderij

Home » Trouwlocatie boerderij
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Als je op zoek bent naar de perfecte locatie om te trouwen, dan is onze boerderij zeker een overweging waard. De boerderij als trouwlocatie geeft een vrije en losse sfeer mee aan jullie speciale dag. Je kan de boerderij natuurlijk naar eigen wensen aankleden, maar over het algemeen is onze boerderij als trouwlocatie niet ‘gedwongen’ chique. Perfect voor iemand die gewoon zichzelf wil zijn en niet van het gebruikelijke standaard houdt.

Een trouwceremonie op de boerderij

Ons weiland biedt meer dan genoeg ruimte en een prachtig uitzicht, waar je ook kijkt! Zodoende is het een schitterende locatie voor je trouwceremonie bij mooi weer. Deze kan echter ook binnen plaatsvinden als dit is gewenst in een van onze vele ruimtes met ieder een eigen karakter. Op deze manier heb je altijd geschikte uitwijkmogelijkheden wanneer het weer een buitenceremonie niet toelaat. Ook deze ruimtes kunnen als vanzelfsprekend volledig om worden getoverd in de gewenste stijl.

Trouwreceptie op een boerderij

Na jullie jawoord is het tijd voor de trouwreceptie. Zo is er genoeg tijd om alle felicitaties te ontvangen en even te ontspannen. Om jullie gasten te voorzien van een hapje en drankje zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Hierbij kan ook rekening gehouden worden met eventuele allergieën en / of dieetwensen zodat niemand iets tekortkomt. Indien gewenst kunnen we gezamenlijk door de beschikbare arrangementen heenlopen om hier de juiste keuze in te maken.

Trouwfeestlocatie op de boerderij

Daarna is het uiteraard tijd voor een feestje! Op de boerderij zijn er verschillende ruimtes beschikbaar voor een feest naar jullie wensen. Zo hebben we verschillende binnenruimtes die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als trouwfeestlocatie. De grootte van het feest is de leidraad voor welke feestzaal het meest geschikt is, De Grondlegger kan bijvoorbeeld maximaal 40 mensen kwijt. Er is echter genoeg plek bij Boerderij De Boerinn, zo kan Het Karnhuis tot wel 250 mensen kwijt. Wanneer je met nog meer mensen komt kan het feest ook (gedeeltelijk) buiten plaatsvinden. Met een prachtig uitzicht, frisse lucht en de gezellige boerse sfeer wordt ieder feest een succes!

Boerderij De Boerinn als jullie trouwlocatie

Kortom, voor ieder aspect van de bruiloft kunnen jullie terecht bij Boerderij De Boerinn. Controleer uiteraard wel vooraf de beschikbaarheid om te zien of er op de door jullie dag nog geboekt kan worden! Daarnaast is het uiteraard altijd mogelijk om contact met ons op te nemen en al jullie wensen te bespreken.

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken

Veelgestelde vragen

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Tot wanneer kan ik het aantal personen aanpassen?

Het is mogelijk tot 1 week voor de bezoekdatum het aantal personen en dieetwensen door te geven.

Zijn er nog andere mensen op onze bezoekdag?

We zijn een grote en gezellige boerderij waar iedereen welkom is. Er zijn vaak ook andere gasten aanwezig. Als u een eigen ruimte wilt, dan kunt u bij ons een zaal huren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business