Vriendenuitje Boogschieten | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

De leukste indoor uitjes voor dit najaar

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

Het najaar is aangebroken, wat uiteraard ook de nodige regenbuien met zich mee zal brengen. Toch hoeft dit zeker niet te betekenen dat je nu niet het perfecte familie- of bedrijfsuitje kunt organiseren bij Boerderij De Boerinn. We hebben namelijk een riant aanbod met indoor activiteiten en met diverse binnenruimtes in alle vormen en maten is er op onze locatie bijzonder veel mogelijk. Onderstaand hebben we een vijftal leuke indoor uitjes dan ook voor je op een rij gezet!

Smalle Banner Curlen Boerinn

Curlen

In het najaar is het enorm leuk om een potje te komen curlen. Op een van onze curlingbanen kunnen jullie laten zien wie het beste de verzwaarde melkbusdeksels in de rode cirkel weet te glijden. En geloof ons, dit is makkelijker gezegd dan gedaan! Het team dat hierbij de meeste punten binnen weet te halen die wint uiteraard.

Boeren lasergamen

Bij onze nieuwe activiteit Boeren Lasergamen nemen jullie het eveneens in teams tegen elkaar op, maar dan met lasergeweren. Het doel is hierbij uiteraard om niet geraakt te worden. Verschuil je dan ook achter een van de vele obstakels en probeer de tegenpartij uit te schakelen.

Smalle Banner Break In Box Boerinn

Break-in Box

Waar je bij een escaperoom dient te ontsnappen is het bij deze activiteit de bedoeling om in te breken. Bij onze Break-in Box moeten jullie door middel van samenwerking proberen de codes te ontcijferen. Beschikken jullie over de benodigde puzzelvaardigheid om als eerste de box te openen?

Smalle Banner Bamboe Bouwen Boerinn

Bamboe bouwen

Het klinkt misschien makkelijker dan dat het is maar bij Bamboe Bouwen dienen jullie als groep samen te werken om een constructie te bouwen van bamboe en elastiek. Probeer hierbij zo origineel mogelijk te werk te gaan en tot een verassend ontwerp te komen!

Smalle Banner Boeren Stalspellen Boerinn

Boerenspellen

Bij onze boerenspellen worden jullie in teams verdeeld om verschillende hilarische spellen te spelen waarvan sommige snel moeten gebeuren en andere juist uitgevoerd moeten worden met de nodige inzichten. Zo zijn onze boerenspellen met het gehele gezin of collega’s te doen. Het team dat aan het eind van de dag de meeste punten weet te verkrijgen wint!

Blijf na jullie indoor uitje gezellig een hapje eten

Als aansluiting op de door jullie gekozen activiteit(en) kunnen jullie uiteraard ook een hapje blijven eten. Zo is het in het najaar erg lekker om te blijven voor onze overheerlijke winter barbecue (uitgebreid assortiment van vlees, vis en groenten) of geniet van een uitgebreid bourgondisch buffet.

Indoor uitjes bij Boerderij De Boerinn

Ook zin gekregen in een indoor uitje dit najaar? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een geweldige dag. Vraag direct een offerte aan of stel je vraag via onze contactpagina. Tot snel!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business