Duurzaam vergaderen bij Boederij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

De leukste activiteiten die wél mogen

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: Hugo Oudejans

Met het officiële einde van de zomervakantie vorige week, zijn we allemaal weer druk bezig op school of op kantoor. Daarmee lijkt ook het einde te zijn aangebroken van alle pret en vertier. Klinkt pijnlijk, maar niet getreurd! Met een mooie nazomer in het vooruitzicht zijn er genoeg leuke, spannende en bijzondere activiteiten te beleven bij Boerderij de Boerinn.

Lange tijd hebben we met zijn allen binnen gezeten, en gooide de Covid-19 pandemie veel roet in het eten bij leuke activiteiten. Nu er weer meer mag, snakken we allemaal naar wat plezier. Dat weten wij als geen ander, en laten wij nu net de leukste feestideeën voor jou op een rij hebben gezet. Ben je dus op zoek naar activiteiten voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, kinderfeestje, familiedag of vriendenuitje die wél mogen? Lees dan snel verder!

De leukste outdoor activiteiten die wel mogen

Nu de Covid-19 maatregelen beetje bij beetje worden versoepeld, zijn er genoeg leuke activiteiten bij ons te beleven. Ben je bijvoorbeeld een echte avonturier die niet bang is voor spetters en ben jij op zoek naar een van de spannendste en uitdagendste feestideeën? Dan is de Polderchallenge wat voor jou. In teams strijd je tegen elkaar door verschillende hindernissen te trotseren, waarbij de moeilijkheidsgraad steeds een stukje hoger wordt. Droog blijven is bijna onmogelijk! Lijkt dit je toch wat te overdreven? Dan zijn onze Poldersport activiteiten een sportief alternatief. Daarnaast kan je Kanovaren in onze polder, of zelfs een kanoreis maken naar Woerden.

We kunnen het toch ook wel begrijpen als je je kleding droog wilt houden, dus niet getreurd! Naast onze wateractiviteiten hebben we tal van leuke, droge feestideeën voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan zen worden tussen de geiten met onze Geitenyoga, Bamboe bouwen, als echte boer golfen met Klompengolf of leren Schapendrijven van een lokale schapendrijver. Ben je toch op zoek naar meer avontuur? Kom dan het Boogschieten proberen of strijd in teams bij onze Boerenspellen voor de overwinning. Ontzettend spannend en gezellig, en ook nog eens geschikt voor jong én oud!

De leukste indoor activiteiten die wel mogen

Ook als de zon niet schijnt, hebben we nog genoeg leuke activiteiten die binnen wel mogen. We kunnen nu immers weer met grote(re) groepen binnen zijn! Denk bijvoorbeeld aan een Melkkruk schilderen of Hout graveren.

Zoek je meer spanning en wil jij graag racen tegen de klok? Dan zijn onze Escaperoom De Melkput of onze Break-in Box leuke ideeën voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of kinderfeest.

Onze Boerenstalspelen zijn bovendien een sportief alternatief om je teamwork te testen, want in 14 spellen wordt in teams gestreden voor die felbegeerde eerste plaats.

Heb je toch meer trek in iets lekkers? Kom dan onze overheerlijke Boeren high tea proeven.

Feestzalen afhuren bij De Boerinn

Ben je toch op zoek naar een knallend feest? Je kunt bij ons ook feestzalen huren! Met meerdere ruime feestzalen, locaties binnen en buiten, en diverse faciliteiten zoals een bar, verlichting en muziek zijn wij de ideale plek voor jouw bedrijfs-, familie-, kinder- of ander gelegenheidsfeest. Hierbij is het tevens mogelijk om bijvoorbeeld een lunch of diner te verzorgen.

Sluit een dagje uit af door een hapje te komen eten of blijf zelfs slapen!

Nu we het toch over eten hebben… er is niets leuker dan een dagje uit bij Boerderij de Boerinn af te sluiten met een hapje en een drankje. Ontbijt, lunch, diner, borrelen: bij De Boerinn kan het allemaal! We kunnen ons bovendien goed voorstellen dat één dag pret niet genoeg is. Je kunt daarom ook een weekend of zelfs langer blijven slapen op onze boerencamping.

Jouw feest bij ons op de boerderij

Ben jij na al deze ideeën enthousiast geworden over onze activiteiten? Je kunt voor verdere vragen vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je graag verder bij het organiseren van jouw droomfeest!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business