Belastingsamenwerking Gemeenten & Hoogheemraadschap Utrecht

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Belastingsamenwerking Gemeenten & Hoogheemraadschap Utrecht

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Wij waren op zoek naar een dag om op een ontspannen manier medewerkers in een team samen te ervaren, te werken aan doelstellingen en kwaliteiten en samen daadwerkelijk als team iets realiseren. Gevoel van samen aan iets werken.
Aantal gasten 100
Datum 28 september 2018

BghU

Belastingsamenwerking gemeenten & hoogheemraadschap Utrecht (BghU) heft en int belastingen namens haar deelnemers en stelt de hoogte van de WOZ-waarden vast voor alle onroerende zaken in deze gemeenten. BghU is een publieke, uitvoerende en dienstverlenende organisatie die op basis van maatschappelijk aanvaarde bedrijfseconomische principes wordt geleid.

De vraag

Voor een dag met als doel: teamspirit te versterken en focus te leggen op de doelen van het team, was de BghU op zoek naar een geschikte locatie. De wens was een ontspannen dag, waarbij teamgevoel tot stand wordt gebracht en mensen geïnspireerd worden samen te werken. Om dit te bewerkstelligen was een fijne ruimte nodig, een spreker die vertelde over optimaal samenwerken en een buitenactiviteit. Belangrijk voor het programma was een combinatie van binnen-en buitenonderdelen.

Daarnaast was de ontspannen sfeer was van belang en het meedenken in het programma vanuit Boerderij de Boerinn. Samen met Remco is het programma samengesteld. Hiervoor heeft Boerderij de Boerinn haar spreker ingezet, die als teambuilder heeft gesproken over optimaal samenwerken. Vervolgens heeft zij het kwaliteitenspel begeleidt en de teambuildingsactiviteit, het bamboe bouwen, verzorgt. Door het inzetten van de kwaliteiten is het team tot één gezamenlijk resultaat gekomen. Voor de focus op de doelstellingen zijn tekenaars ingezet, die met behulp van de inspirerende omgeving van Boerderij de Boerinn het team heeft laten nadenken over de verschillende doelstellingen.

 

Tijdschema Activiteit
09:30 Ontvangst met koffie, thee en een boerenmuffin
10:00 Workshop tekenen in het Karnhuis
12:00 Broodjeslunch met verschillende belegde broodjes
13:00 Presentatie Optimaal Samenwerken door Tanja van Bemmel
13:30 Kwaliteiten Spel
14:30 Bamboe Bouwen
15:30 Borrel
17:00 Diner, een bourgondisch buffet
18:00 Dessert, bakjes boerenijs
18:30 Einde programma

 

‘De dag is als geheel geslaagd, het middag gedeelte had zelfs iets langer mogen duren. Al met al een leuke en waardevolle dag gehad. Er was tijd om bij te praten en van gedachten te wisselen. De dag bij Boerderij de Boerinn was een positieve dag.’

— Remco van Heijnen

Bekijk andere cases

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business