Campingplaatsen camping Woerden| Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Camping Woerden

Home » Camping Woerden
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ben je op zoek naar een camping in de omgeving van Woerden? Bij Camping de Boerinn ben je aan het juiste adres! Wij beschikken over een terrein met 50 riante plekken voor campers, caravans, vouwwagens of tenten, met daarbij een zevental safaritenten plus twee trekkershutten. Van dieren knuffelen tot skelterraces en van vissen tot klompengolf, er is voor iedereen wat te beleven bij Camping de Boerinn in Woerden.

Activiteiten op de boerencamping

Onze boerencamping is de ultieme plek om tot rust te komen. Je wordt wakker met het rustgevende geluid van weidevogels en een prachtig uitzicht op de polders van het Groene Hart. Ook overdag is er genoeg te doen en mee te maken. Zo zijn er onder andere mogelijkheden om (hooi)hutten te bouwen en om te zwemmen, maar ook om te genieten van een zeer actieve middag door te gaan poldersporten of boogschieten. Ook zijn er tal van recreatiemogelijkheden voor de regenachtige dagen. In onze binnenspeelplaatsen is er namelijk ruimte voor activiteiten als knutselen, sjoelen, tafeltennissen en biljarten en we hebben bovendien een eigen Escaperoom!

De omgeving van de camping

Camping de Boerinn ligt midden in het Groene Hart. De camping is het perfecte startpunt om in de omgeving te gaan wandelen of om te fietsen. Naast alle activiteiten die wij bieden op het platteland, is het bezoeken van steden als Woerden en Utrecht ook een aanrader. Beide steden beschikken over een ruime hoeveelheid winkels, horecagelegenheden en toeristische bezienswaardigheden. Kortom, ideaal voor een lekker dagje uit.

Kamperen bij de boer op onze camping in Woerden

Je kan eenvoudig een plekje reserveren op onze camping via onze website. Er zijn verschillende campingplaatsen, safaritenten en trekkershutten waar je een keuze uit kunt maken. Wij proberen om je vervolgens binnen 24 uur van een inhoudelijke reactie te voorzien. Neem ook gerust contact met ons op indien je meer informatie wenst te ontvangen over de omgeving, onze reglementen, tarieven en andere zaken die goed zijn om te weten. Je kan ons bereiken door te bellen naar 0348 – 40 12 00 of stel al je vragen over onze camping in Woerden via het online contactformulier.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business