Camping reglementen | Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Camping Midden Nederland

Home » Camping Midden Nederland
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Camping De Boerin is een fijne camping in Midden Nederland. Kom knuffelen met onze dieren, neem deel aan diverse boerenactiviteiten en geniet van het uitzicht over de uitgestrekte polder. Met meer dan 50 ruim opgezette campingplaatsen, kan je optimaal genieten van onze mini-camping.

Activiteiten op onze boerencamping Midden Nederland

Er zijn meer dan genoeg leuke en uitdagende activiteiten voor zowel jong als oud op onze boerencamping in het midden van Nederland. Zo kunnen de jongere kampeerders tijdens de mei- en zomervakantie bijvoorbeeld iedere dag knutselen en de boerderij ontdekken onder begeleiding. Voor de iets oudere kinderen worden er activiteiten zoals levend stratego en hooiballen trefbal georganiseerd. Uiteraard is er ook genoeg te beleven voor de hele familie, zoals een avond familiebingo! Daarnaast is er bij iedere boeking 1 of 2 ‘grotere activiteiten’ per persoon inbegrepen. Activiteiten waaraan je hierbij kan denken zijn kanovaren, boogschieten en poldersporten.

Kamperen bij de boer

Kom je kamperen bij de boer, dan kan je zelf kiezen of je op veld Kip, Varken, Schaap of Ezel wilt staan. En of je nu met de caravan, camper of met een tent wilt komen, op onze campingplaatsen van maar liefst 100 m2 is er altijd plek! Ieder veld heeft zijn eigen voordelen. Zo kan er op veld Schaap gevist worden en op veld Ezel zijn enkele poldersportattributen aangelegd. Daarnaast is de receptie, de hart van camping waar gasten kunnen genieten van een lekker bakje koffie, goed te bereiken vanaf ieder veld.

Een plekje reserveren op onze camping in Midden Nederland

Een plekje reserveren op onze camping gaat eenvoudig via onze website. Met onze speciaal ontwikkelde reserveringsmodule hoef je alleen aan te geven wanneer je wilt komen, met hoeveel personen en naar welk veld je voorkeur uitgaat. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt of als je er even niet uitkomt. Bel hiervoor naar 0348 – 40 12 00 of vul ons online contactformulier in. We hopen je snel te mogen verwelkomen op onze camping in Midden Nederland!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business