Boerenuitnodiging?

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Boerenuitnodiging?

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: De Boerinn

Kom je je feestje op de boerderij vieren? Gezellig! Natuurlijk mag je een aantal vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen. Die wil je natuurlijk graag een uitnodiging sturen. Maar hoe maak je nu een uitnodiging voor een kinderfeestje op de boerderij? Hier zijn alvast een paar tips voor een echte boerenuitnodiging:

• Wat vind je op de boerderij?
Denk eens goed na wat je allemaal tegenkomt op de boerderij. Natuurlijk dieren! Denk bijvoorbeeld aan koeien, schapen en varkens. Maar ook kippen, geiten en biggetjes mogen niet ontbreken. Naast de dieren zijn er natuurlijk ook andere dingen te vinden, zoals trekkers, een hooiberg en stallen. Dit kun je allemaal in je uitnodiging verwerken.

• Wat gaan jullie doen?
Het is leuk om op een uitnodiging al een klein beetje te verklappen wat jullie gaan doen. Gaan jullie poldersporten? Je kunt dan bijvoorbeeld een kruiwagen of een touwbrug op de uitnodiging maken. Gaan jullie Hooihut doen? Teken dan een grote hooiberg of hooibalen op de uitnodiging.

• Wat moeten je vriendjes aantrekken?
Als jullie van plan zijn nat en vies te worden, vergeet dan niet te vermelden dat iedereen oude kleren aan mag, en droge kleren mee mag nemen. Boerderij de Boerinn heeft warme douches, maar jullie mogen zelf je handdoek meenemen. Als jullie gaan Kaasmaken zijn oude schoenen alleen al genoeg – de overall leen je bij ons!

• Wat schrijf je op de uitnodiging?
Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen goed weet waar het feestje is. Verzamelen jullie thuis of op de boerderij? Moet iedereen al gegeten hebben, of eten jullie lekker friet met een warme snack voor of na de activiteit? Het is ook verstandig op te vermelden hoelang het feestje duurt en of iedereen weer thuis wordt gebracht.

Als je je feestje geeft op de boerderij is het leuk als je uitnodiging in dezelfde sfeer is als het feestje. Zo krijgen je vriendjes en vriendinnetjes alvast de smaak te pakken. Vergeet natuurlijk niet belangrijke informatie te vermelden zoals datum, tijd en plaats. Met deze tips kan je feestje niet meer stuk! Tot ziens op de boerderij!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business