Camping De Boerinn bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Boerencampings steeds populairder

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

Het wordt steeds populairder om op vakantie te gaan bij een boerencamping. Door het kleinschalige en persoonlijke karakter van deze boerencampings vinden heel veel mensen het bijzonder prettig om hier een deel of hun gehele vakantie te verblijven. En zeg nu zelf, er is toch niets lekkerder dan wakker worden in een prachtig weiland met een heerlijk vers ontbijt van het eigen land?!

Boerencampings duurzamer

Een andere reden waarom boerencampings aan populariteit winnen is omdat ze over het algemeen duurzamer zijn dan de reguliere campings. Niet voor niets is De Boerinn bekroont met een Green Key Goud certificering! Wellicht dat duurzaamheid al iets meer van nature in de boerentradities zit. Maar, met een steeds bewustere economie, is het dus niet heel vreemd dat mensen kiezen voor een duurzame camping.

Luxe op een boerencamping?

Wie denkt dat een boerencamping ook wel heel erg ‘back to basic’ is, zit er naast! Want, ook veel boerencampings zijn met hun tijd meegegaan. Zo kun je bij Camping de Boerinn niet alleen maar overnachten in je eigen tent, caravan of camper. Onze boerencamping beschikt namelijk over de mogelijkheid om te verblijven in een compleet ingerichte safaritent safaritent of trekkershut. Deze opties bieden je vakantie dat extra stukje luxe om het verblijf nóg aangenamer te maken. Ook zonder enige kampeermiddelen kun je dus direct intrekken en van je welverdiende vakantie genieten!

Trekkershut

Verblijf je wat korter op onze boerencamping? Dan is de trekkershut de perfecte optie. In de trekkershutten kun je met zijn drieën overnachten. De hut is voorzien van een kachel en koffiezetapparaat, zodat je de ochtend goed kan beginnen met een bak koffie en een zeer fraai uitzicht!

Safaritent

De safaritenten zijn geschikt voor maximaal 5 personen, hebben ieder de beste zonligging en zijn voorzien van alle gemakken waaronder een eigen douche, toilet en wasbak. Ook kun je op je eigen keukenblok de meest heerlijke gerechten klaarmaken. Bovendien zijn onze safaritenten voorzien van een kachel, waarvan je ’s avonds heerlijk kunt genieten.

Je hoeft je nooit te vervelen

En als laatste, maar zeker niet de minste reden, waarom boerencampings aan populariteit winnen, is dat je je op een boerencamping nooit hoeft te vervelen. Voor eenieder is er een breed scala aan mogelijke activiteiten bij De Boerinn om aan deel te nemen. En dat geheel kosteloos, ongeacht de verblijfsduur! Zo kun je onbeperkt kanovaren,suppen of klompengolfen. Dit, uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Naast al deze activiteiten zijn er vanaf de camping ook verschillende wandelroutes om af te leggen. Zo is het mogelijk om de prachtige natuurgebieden in de omgeving te bezoeken. De camping ligt namelijk dichtbij de Nieuwkoopse Plassen en De Haeck. Twee welbekende natura 2000 gebieden, wat inhoudt dat deze zijn beschermd worden door verschillende regels en richtlijnen. Dit zorgt ervoor dat er verschillende soorten en habitattypen te bewonderen zijn in deze natuurgebieden.

Voor de echte wandelaars is er het Teylingenpad. Deze wonderschone wandeling, van maar liefst 15 kilometer lang, neemt je mee door de polders, het boerenland en de Kamerikse Nessen. De wandeling start bovendien bij ons op de camping met een gratis kop koffie voor onderweg!

Contact

Ook nieuwsgierig geworden naar onze boerencamping? Reserveer dan direct een plekje en geniet nog dit jaar van een prachtige vakantie in eigen land!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business