Start een mooie wandeling bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Start een mooie wandeling bij Boerderij De Boerinn

Stem op De Boerinn voor de verkiezing ‘Beste ondernemer van Woerden’! »
Auteur: Hugo Oudejans
18 januari 2021

Nu we in de huidige lockdown niet zo veel meer kunnen en mogen, is heel Nederland massaal aan het wandelen geslagen. Wandelschoenen vliegen als warme broodjes de winkels uit. Ook de omgeving van Boerderij de Boerinn leent zich uitstekend voor een mooie wandeling door Het Groene Hart. De boerderij vormt het startpunt van verschillende wandelroutes in en rondom Woerden, waaronder de prachtige wandeling Teylingenpad. Dit is een mooie rondwandeling van zo’n 15 kilometer door de polder, over boerenland en langs de Kamerikse Nessen.

Rust en ruimte genoeg

Bij de grote natuurgebieden in Nederland is het erg druk. Handhavers hebben hun handen vol om mensen 1,5 meter uit elkaar houden. Af en toe moet de stroom aan mensen zelfs worden tegengehouden en worden de mensen opgeroepen om niet meer naar het natuurgebied toe te komen. Bij Boerderij de Boerinn loopt een heerlijke en rustige wandelroute met veel uitwijkmogelijkheden. Zo loop je andere mensen nooit in de weg. Bovendien kan je op de route genieten van prachtige natuurverschijnselen in dit mooie veenweidegebied, zoals bijvoorbeeld de vele reigers en roofvogels!

Voldoende parkeergelegenheid bij de boerderij

Ook de parkeergelegenheden bij veel natuurgebieden kunnen de stroom aan mensen niet aan. Bij Boerderij de Boerinn kun je uitstekend terecht voor een mooie en rustige wandeling en op ons ruime terrein hebben wij altijd voldoende parkeermogelijkheden. Je loopt dus niet het risico dat je rechtsomkeert moet, omdat er geen plek is om de auto te parkeren.

Start jouw wandelroute bij Boerderij de Boerinn

Voor een goede start van een mooie wandeling door omgeving Woerden ben je bij Boerderij de Boerinn dus aan het juiste adres. Je parkeert op onze ruime parkeerplaats en volgt de mooie route langs de weilanden, waar je geniet van de ruimte en de natuur. Bekijk hier de verschillende routes op de website van Klompenpaden wandelingen. Om de wandeling goed te beginnen of af te sluiten kun je bij ons terecht voor een gratis kopje koffie-to-go. Mocht je nog vragen hebben over de wandeling die je vanaf ons terrein kunt starten, dan kan je altijd even contact met ons opnemen.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: