Nieuwjaarsborrel bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Boek je nieuwjaarsborrel bij Boerderij De Boerinn

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

Aan het begin van het jaar komt iedereen altijd weer even bij elkaar om samen het afgelopen jaar te bespreken. En, daar hoort natuurlijk ook een borreltje bij! Op de unieke locatie van Boerderij De Boerinn staan de borrels al voor je koud. Wij zorgen voor de ideale setting tijdens jullie nieuwjaarsborrel.

Vaak willen bedrijven en groepen voor de feestdagen nog een uitje plannen met het team, echter kan dit soms moeilijk zijn om de juiste datum hiervoor te vinden. Iedereen heeft in deze tijd immers een volle agenda zo dicht voor de feestdagen. We zien dan ook dat steeds meer bedrijven en groepen kiezen voor een nieuwjaarsborrel. Over het algemeen vinden deze plaats in de eerste twee weken van het nieuwe jaar, maar ook inmiddels wordt eigenlijk de gehele maand januari hiervoor geaccepteerd. Een groot voordeel is dat er dan in de regel veel meer mensen aanwezig kunnen zijn en dat de afgelopen feestdagen direct de nodige gespreksstof opleveren.

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken

Voorbereiding op nieuwjaarsborrel

Om de feestelijke sfeer er vooraf al in te brengen is het een idee om alvast een kledingadvies mee te geven aan uw gasten. Zo weten de gasten direct wat ze aan moeten trekken en voorkom je onzekerheid. Gemiddeld duurt een nieuwjaarsborrel 3 uur, hier dient natuurlijk ook rekening mee gehouden te worden met bijvoorbeeld de komst van het nodige entertainment.

Mocht u ook een speech of presentatie willen geven, dan is dat uiteraard mogelijk. Bij Boerderij De Boerinn hangen er in nagenoeg alle ruimtes beamers en schermen voor het houden van een presentatie, maar deze kunnen bijvoorbeeld ook worden ingezet voor een interactieve quiz over het afgelopen jaar. Zorg er wel voor dat dit niet te lang duurt, zodat iedereen zijn aandacht erbij houdt en de gasten zich niet gaan vervelen. De Boerinn kan ook zorgen voor de juiste muziek en catering. Zo hebben we verschillende mogelijkheden voor het diner, van een winter-barbecue tot het Bourgondisch buffet. Deze kunnen al worden gereserveerd vanaf 10 personen! Natuurlijk houden we ook rekening met eventuele dieetwensen wanneer deze tijdig worden doorgegeven.

Offerte aanvragen

Nieuwjaarsreceptie bij Boerderij De Boerinn

Voor de gasten is het uiteraard ook altijd leuk om een geschenk te ontvangen. Hierbij wordt al snel gedacht aan cadeaubonnen, flessen champagne of een doosje bonbons. Maar wist je al dat Boerderij De Boerinn ook verschillende geschenkpakketten heeft welke uitgedeeld kunnen worden in de webshop. Zo ben je altijd verzekerd van een uniek en passend geschenk!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business