Bedrijfsuitje omgeving Utrecht | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Bedrijfsuitje omgeving Utrecht

Home » Bedrijfsuitje omgeving Utrecht
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Je hebt de afgelopen tijd hard doorgewerkt met collega’s en de nodige doelstellingen behaald of klanten binnengesleept, nu is het dan eindelijk tijd om samen eens te ontspannen. Dat kan perfect middels een bedrijfsuitje omgeving Utrecht! In het nabijgelegen Kamerik ligt namelijk Boerderij de Boerinn. Een evenementenlocatie en camping dat zich perfect leent voor zowel indoor als outdoor bedrijfsuitjes. Met een groot aanbod aan sportieve en hilarische activiteiten is er voor iedere mogelijke samenstelling wel wat te beleven. Of u nu in een kleine of grote groep komt, een hoop vertier is gegarandeerd. Na een dag bij Boerderij De Boerinn komen jullie er ongetwijfeld meer ontspannen en sterker uit als team.

Indoor activiteiten

In Nederland weet je het maar nooit, zelfs zomers zijn we vaak niet verzekerd van droge dagen. Het voordeel van Boerderij De Boerinn is dat we de mogelijkheid bieden om ook uitgebreid te genieten van een indoor bedrijfsuitje. Er zijn maar liefst elf verschillende overdekte ruimtes waarin allerlei activiteiten plaatsvinden, zoals de escape room Ontsnappen uit de Melkput en de workshops melkkruk schilderen of hout graveren. Mocht het weer het toelaten, kunnen de activiteiten ook met outdoor activiteiten gecombineerd worden voor een geweldige dynamische dag op de boerderij. U kunt sowieso zelf de dag samenstellen of gebruik maken van onze arrangementen. Ieder dag wordt daardoor uniek en kunt u naar voorkeur afsluiten met een borrel in een van de gezellige feestzalen of middels een overheerlijk diner of barbecue.

Actief bedrijfsuitje outdoor

Voor de avonturiers, sportievelingen en gewoonweg ieder die lekker gezamenlijk wilt genieten van een activiteit in de openlucht omringd door de prachtige Hollandse natuur, biedt Boerderij De Boerinn een unieke gelegenheid. Het uitgestrekte terrein nabijgelegen Utrecht biedt namelijk genoeg ruimte voor een outdoor bedrijfsuitje met tal van activiteiten zoals de befaamde Polderchallenge waarbij je de strijd met elkaar aan kan gaan, de vermakelijke workshop schapendrijven waarbij men het leiderschap in zichzelf kan ontdekken, of simpelweg een ludiek potje klompengolf voor de ontspanning. Je kan ronduit op verschillende originele manieren je collega’s nog beter leren kennen. Het staat garant voor een bedrijfsuitje dat niet zomaar vergeten zal worden. De unieke combinatie van de omgeving en activiteiten zorgen voor een onvergetelijke herinnering.

Teambuildingsactiviteiten in Utrecht

Het fijne aan de omgeving van de Boerinn en de activiteiten is dat het je nader tot elkaar brengt. Ideaal om samen te komen en erna weer fris de werkvloer op te gaan of in een vergadering weer hard te brainstormen. Het is bovendien mogelijk om die combinatie te realiseren. Zo beschikken we ook over vergaderruimtes en hebben we een breed aanbod aan activiteiten voor teambuilding. Indien u een specifiek doel heeft om met uw team te realiseren, denken we graag mee hoe we dit kunnen bereiken middels een arrangement op maat.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business