Schooluitje

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Schooluitje

Boerderij de Boerinn is de ideale plek voor scholenuitjes voor het basis- en voortgezet onderwijs. Gaat het om een sportdag of om een kennismakingsdag? De leerlingen gaan samen uitdagingen aan wat de band tussen hen versterkt. Onze uitgestrekte weilanden en tal van activiteiten bieden voor iedere groep een geslaagde en leerzame dag.

De Poldersport is de meeste populaire activiteit, waarbij de leerlingen in groepjes de uitdagingen aangaan in het weiland. Komen jullie met meerdere klassen? Dan is een wisselprogramma een goed idee. De eerste paar klassen beginnen met de Poldersport, terwijl de andere klassen een kanoroute gaan varen. Na de onderbreking wordt er dan van programma gewisseld. Zelfs als het weer het niet toelaat, kan het scholenuitje gewoon doorgaan. In dit geval gaan we in de stallen prachtige constructies van bamboe maken. Je boekt het scholenarrangement al vanaf €14,50 per persoon.

Ook de docenten worden verwacht zich actief bij de activiteiten te betrekken. In deze informele omgeving zorgt dit voor een betere relatie tussen leerling en docent. Na afloop kan iedereen zich opfrissen en met de fiets of bus weer terug naar school. Een schooluitje bij Boerderij de Boerinn staat garant voor een hoop plezier en sportiviteit

Alle arrangementen Kinderfeestje Schooluitje

Scholieren sportdag

  • Ontvangst (koffie en thee voor begeleiders)
  • Wisselprogramma poldersport/kanoën
  • Pauze (limonade voor kinderen)
  • Wisselprogramma kanoën/poldersport
  • Douchen en opfrissen
  • Vertrek (met zakje chips)

Tijdsduur

4 uur

Prijs (6 t/m 17)

€ 19,50 (incl. btw)

Min. pers.

10 pers.
Scholieren sportdag
Bekijk arrangement

Deze bedrijven kozen eerder voor
Boerderij de Boerinn

Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!