Camping 2023 Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Alle redenen om nu alvast je campingplaats te boeken voor 2023

Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Auteur: Hugo Oudejans

De camping van boerderij De Boerinn is ook volgend jaar vanaf april weer geopend. Des te meer reden om nu alvast je campingplaatsen te boeken voor volgend jaar! Je kunt daarbij kiezen om juist je plekje voor de zomer te bemachtigen, de maanden van juli tot oktober zitten namelijk in een mum van tijd vol, of je kunt er voor kiezen om juist iets eerder te gaan dan de rest.

Kamperen in het voorjaar

Het is dan nog wel wat kouder in april, de kampeerervaring wordt er niet minder op. De eerste bloemen, tjirpende vogels en aangenamere temperaturen laten zien dat de natuur weer tot leven komt. Voor fotografieliefhebbers levert dit altijd de meest prachtige plaatjes op, maar ook activiteiten als wandelingen of fietstochten geven dit seizoen een speciaal gevoel. Je kunt bijvoorbeeld een poldertocht maken op een van de E-choppers. De frisse lucht en zonnestralen brengen weer energie na de donkere wintermaanden, zo kom je zelf ook weer tot leven.

Dichter bij elkaar

Door de nog lagere temperaturen koelt het ’s avonds vooral nog af, dit geeft juist ruimte om dichter bij elkaar te komen. Na een dag vol wandelingen en andere activiteiten is het heerlijk om met zijn allen de tent in te duiken, kaarsjes aan te steken en spelletjes te spelen met je naasten. Zowel onze trekkershut als safaritent beschikken overigens ook over een kachel, zodat je er lekker warm en knus bij zit.

Iets om naar uit te kijken.

Je kunt er juist ook al voor kiezen om je zomervakantie te plannen. Door nu alvast te je campingplek te boeken is er ruime keuze in campingplaatsen. Ook ben je er nu nog vrijwel zeker van dat onze trekkershutten en safaritenten nog beschikbaar zijn in je gewenste vakantieperiode. De populaire tijden zijn zó volgeboekt, door nu te boeken kun je de perfecte plek bemachtigen en heb je alvast iets om naar uit te kijken!

Campingplaatsen boeken 2023

Genoeg redenen dus om alvast je campingplaats te boeken voor 2023. Je kunt je campingplek reserveren door op onderstaande knop te drukken. Heb je na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Het is ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via de contactpagina of door te bellen naar 0348 40 12 00.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business