Recreatieleider bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Actief bedrijfsuitje

Home » Actief bedrijfsuitje
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Op zoek naar een locatie voor een actief bedrijfsuitje? Boerderij De Boerinn heeft een groot aanbod aan activiteiten en bovendien meer dan genoeg ruimte. Op onze boerderij kunnen er zowel indoor als outdoor activiteiten georganiseerd worden waarbij je actief bezig bent en welke te combineren zijn met een van onze arrangementen voor eten en drinken. Zo is het mogelijk dat jullie het gehele bedrijfsuitje door Boerderij De Boerinn laten verzorgen. We denken dan ook graag mee met jullie wensen om zo het perfecte actieve bedrijfsuitje neer te zetten, waarbij het gehele team zich prettig voelt.

Een actief bedrijfsuitje samenstellen

Het samenstellen van een actief bedrijfsuitje kan geheel naar wens worden gedaan met de hulp van Boerderij De Boerinn. Onze ervaren Boerinnen weten precies wat er nodig is voor een perfecte actieve dag. Bepaal eerst welke activiteiten geschikt zijn voor jullie team, waarbij ook direct gedacht kan worden aan het doel van jullie dag.

Draait deze dag om dichter tot elkaar als team te komen, of puur om even stoom af te blazen en te genieten? We beschikken namelijk over vele teambuildingsactiviteiten, zoals bijvoorbeeld het schapendrijven. Tijdens deze activiteit komen jullie er als team achter wie wel en niet over de juiste communicatie- en leiderschapsvaardigheden beschikken. Door hierdoor op in te spelen en elkaar te helpen komen jullie hier als team altijd sterker uit.

Uiteraard bestaan er nog vele andere actieve activiteiten in ons programma zoals onze Boerenspellen en Poldersporten. Bij deze beide activiteiten staat teamwork centraal, maar dan wel met een competitief randje. Houdt er rekening mee dat het mogelijk is om nat te worden bij deze activiteiten. Mochten jullie op deze dag ook willen vergaderen, wordt het om deze reden dan ook aangeraden om dit voorafgaand aan de activiteiten te doen.

Organiseer een actief bedrijfsuitje bij Boerderij De Boerinn

Of je nu zelf je actieve bedrijfsuitje samen wil stellen of je juist liever door onze boerinnen laat inspireren, wij weten zeker dat we jullie dag onvergetelijk gaan maken! Doe nu zelf inspiratie op middels de configurator achter de onderstaande button of neem voor advies gerust een vrijblijvend contact met ons op via 0348 40 12 00.

Bedrijfsuitje samenstellen

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business