5 redenen waarom je buiten de deur zou moeten vergaderen | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

5 redenen waarom je buiten de deur zou moeten vergaderen

Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Auteur: De Boerinn

De meeste vergaderingen worden op kantoor gehouden. Tijdens de werkdag wordt een moment in de kalender gekozen, om tussen de werkzaamheden door samen te komen en het een en ander te bespreken. Dit kan soms gezien worden als een vervelende onderbreking, waardoor je met je hoofd niet helemaal bij de vergadering bent. Hierdoor was het niet alleen een vervelende onderbreking, maar heeft het ook weinig tot geen nut gehad. Als dit je bekend voorkomt, kan het een goed idee zijn om eens buiten de deur te vergaderen. Dit, en nog meer voordelen van buiten de deur vergaderen, leggen we je uit in dit nieuwsbericht.

1. Doe nieuwe inspiratie op

Een vergadering op een nieuwe locatie brengt nieuwe inspiratie en energie met zich mee. Een nieuwe locatie zorgt immers voor nieuwe indrukken en ideeën. Bovendien zorgt het ervoor dat de deelnemers van de vergadering geconcentreerder en actiever meedoen. Zo wordt er ook een positieve energie gecreëerd die bevorderlijk is voor het verloop en de uitkomsten van de vergadering.

2. Behaal meer resultaat met een vergadering buiten de deur

Een vergadering buiten de deur zorgt er ook voor dat er meer resultaat behaald wordt. Vaak wordt er een dag of dagdeel uitgekozen om naar een locatie te gaan, in plaats van een uurtje even snel te gaan zitten. Hierdoor kan er echt de tijd genomen worden voor de vergadering. Daarnaast zorgt het ook voor een groter gevoel van urgentie. Meestal wordt er namelijk vergaderd met een duidelijk doel voor ogen, waarbij het de bedoeling is dat deze op locatie behaald moet worden.

3. Vergader zonder afleidingen

Op kantoor ligt afleiding van buitenaf sneller op de loer. Even een telefoontje tussendoor, of een collega die snel inbreekt met een korte vraag die toch niet zo kort bleek te zijn. Dit komt de vergadering zelf alleen natuurlijk niet ten goede! Bij een vergadering buiten de deur kunnen jij en je team je echt afsluiten van de buitenwereld tijdens de vergadering, zodat jullie hier echt de tijd voor kunnen nemen.

4. Profiteer van de unieke locatie tijdens het vergaderen buiten de deur

Vergaderen buiten de deur biedt nog meer unieke voordelen ten opzichte van het eigen kantoor. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de randzaken die bij het vergaderen komen kijken. Een flipover, goede internetverbinding, notitieboekjes, projector, eten, drinken en zelfs een verzorgde lunch, in overleg is het bijna altijd mogelijk!

5. Vergadering en teambuilding tegelijk

Vergaderen buiten de deur biedt nog een unieke mogelijkheid, namelijk om het te combineren met een leuke activiteit voor teambuilding! Na een intensieve vergadering kan het ideaal zijn met zijn allen stoom af te blazen met een van deze leuke activiteiten. Vervolgens bestaat er ook nog de mogelijkheid voor een leuke borrel en/of een etentje om elkaar echt beter te leren kennen.

Buiten de deur vergaderen bij Boerderij De Boerinn

Bij Boerderij De Boerinn hebben we verschillende vergaderarrangementen, zodat je een inspirerende, productieve en leuke dag met elkaar kunt hebben. Je kunt onze arrangementen online reserveren, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om eerst op locatie te komen kijken of contact op te nemen indien er nog vragen zijn.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business