5 redenen waarom de Herfstboerderij hét perfecte uitje is voor in de herfstvakantie! | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

5 redenen waarom de Herfstboerderij hét perfecte uitje is voor in de herfstvakantie!

LET OP: dinsdag 27 februari kunnen er geen online reserveringen gedaan worden!
Auteur: Hugo Oudejans

Voor een onvergetelijke herfstvakantie organiseert Boerderij de Boerinn de Herfstboerderij! Iedereen is van donderdag 27 t/m zaterdag 29 oktober van harte welkom om mee te doen aan deze leuke dagen vol met activiteiten. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren! Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? Dan hebben we hier nog 5 redenen waarom dit het perfecte uitje is voor jou en je kinderen in de herfstvakantie!

Reden 1: Leuke en leerzame workshops voor kinderen, al vanaf 4 jaar!

Wat is er nu mooier dan een leuke en leerzame workshop volgen? Zo heb je niet alleen plezier, maar steek je ook nog wat op van de Herfstboerderij! Je kunt allerlei workshops volgen. Zo kun je bijvoorbeeld langskomen bij onze kaasexpert om te zien hoe deze al jarenlang echte kaas maakt, leren boogschieten van een echte boogschietinstructeur of met de hele familie meedoen met geitenyoga! Kijk voor alle workshops op deze pagina.

Reden 2: Verveel je geen moment met de gratis en doorlopende activiteiten!

Ook buiten de workshops is er nog genoeg te beleven op Boerderij de Boerinn tijdens de Herfstboerderij. Zo weet je zeker dat de verveling geen moment toeslaat en je leuk en voordelig plezier kunt hebben! Je kunt bijvoorbeeld spelen in de speeltuin, springen op het springkussen, rondrijden op de skelters of steps, lekker knutselen en nog veel meer! Zo kun je ook een foto maken in de fotohoek voor een mooi aandenken aan een onvergetelijke dag. Genoeg te beleven dus!

Reden 3: Binnen- en buitenpret op de Herfstboerderij!

De weersverwachtingen zijn prachtig voor de Herfstboerderij. Aangename temperaturen en een lekker zonnetje liggen in het vooruitzicht. Heerlijk weer om buiten te spelen dus! Nu weten we natuurlijk dat niets zo veranderlijk is als het weer. Mocht het weer toch even tegen zitten of heb je gewoon even zin om binnen te zijn, dan hebben we ook binnen verschillende leuke activiteiten. Zo zijn we overal op voorbereid!

Reden 4: Win een tegoedbon bij de tekenwedstrijd!

Tijdens de Herfstboerderij organiseert Boerderij de Boerinn een tekenwedstrijd. Iedereen mag meedoen en deelname is gratis. Naast eeuwige roem staat er ook nog een mooie prijs op het spel. Je kunt een tegoedbon winnen voor Boerderij de Boerinn! Zo kun je dus ook na de herfstdagen nog een keer extra voordelig deelnemen aan een van onze leuke activiteiten.

Reden 5: Lunch tijdens de Herfstboerderij en bespaar op de afwas!

Al die leuke workshops en activiteiten maken de mens natuurlijk hongerig. Gelukkig kun je heerlijk lunchen bij Boerderij de Boerinn. Geniet van ons heerlijke lunch aanbod tussen de activiteiten door, zodat je weer met volle energie door kan in de middag. Nog een bijkomend voordeel is dat je dan natuurlijk geen afwas hoeft te doen, een echte win-win situatie dus!

Als je niet al overtuigd was om langs te komen bij de Herfstboerderij op Boerderij de Boerinn dan kunnen we ons voorstellen dat je dit nu zeker wel bent! Je kunt direct reserveren op onze website om verzekerd te zijn van een plek bij jouw favoriete activiteit(en). Tot snel op de Herfstboerderij!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business