Boerderij dieren op Camping De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

10 redenen om te kiezen voor een boerencamping

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: De Boerinn

Zijn jullie, net als jaarlijks 4 miljoen andere Nederlanders, van plan om op vakantie te gaan met een tent, vouwwagen of caravan? Overweeg dan eens een boerencamping. In dit nieuwsbericht geven we 10 redenen waarom overnachten op een boerencamping dé ideale vakantieplek is. Het is immers niet voor niets zo dat boerencampings steeds populairder worden.

1. Saamhorigheid

Alhoewel je op een boerencamping vaak meer ruimte hebt dan op een reguliere camping, ontstaat er een gevoel van saamhorigheid. Zo leer je elkaar al snel kennen op een boerencamping.

2. Natuur

Een boerencamping bevindt zich vaak in de natuur. Kies dus vooral voor een boerencamping als je rustig wakker wilt worden met een prachtige vergezichten en heerlijke wandelroutes. De geluiden van de natuur werken overigens ook erg ontspannend!

3. Betrokkenheid

Een boerencamping is een unieke ervaring. De eigenaren van de camping, oftewel vaak de boeren en boerinnen, zijn erg betrokken bij hun gasten. Dit maakt het een ouderwets gezellige omgeving.

4. Rust

Een boerderij ligt in de regel vaak op mooie en natuurrijke omgevingen. Dit brengt enorm veel rust met zich mee. Je ontsnapt zo even van de drukke buitenwereld en kan lekker je eigen gang gaan op de boerderij.

5. Vers eten van het land

Op een boerderij worden vaak kippen gehouden, wat betekend; verse eieren in de ochtend! Daarnaast worden ook groenten en fruit van het land gebruikt. Ook wordt er met buurboeren gehandeld. Zo eet je eigenlijk altijd vers op een boerencamping.

6. Activiteiten

Er zijn ook vaak activiteiten te doen op een boerencamping. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van de dieren en uitleg over de boerderij, maar ook zeker aan activiteiten als klompengolven of poldersporten. Simpele, maar zeer vermakelijke spellen. Iedereen kan hieraan meedoen!

7. Kindvriendelijk

Een boerencamping kan ook een goede uitkomst zijn als jullie opzoek zijn naar een kindvriendelijke omgeving. Zo is het gebied vaak omheind, is er veel te ontdekken en staat er naast de voornoemde activiteiten vaak ook veel speelgoed zoals skelters op het terrein die vrij mogen worden gebruikt.

8. Voor jong en oud

Een boerencamping is geschikt voor jong en oud. Met activiteiten voor alle leeftijden en meer dan genoeg ruimte kan je hier met het hele gezin, of zelfs met de hele familie, een zeer leuke tijd beleven.

9. Duurzaamheid

Een boerencamping is over het algemeen enorm duurzaam. Je eet producten van het land, afval wordt op natuurlijke wijze vervormd tot compost en energie wordt opgewekt op een duurzame manier.

10. Mogelijkheden (camping of glamping)

Bij menig boerencamping is het mogelijk om zelf spullen mee te nemen om te kamperen of juist een safaritent of trekkershut te boeken. Zo kun je zelf bepalen wat het beste bij jullie past.

Boerderij De Boerinn als Boerencamping

Ben je enthousiast geworden en opzoek naar de perfecte boerencamping? Kom dan naar Boerderij De Boerinn! Je kunt met onderstaande knop direct een campingplekje reserveren. Mochten je nog vragen hebben, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen via de contactpagina. Onze boeren en boerinnen staat voor je klaar!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business