Winterboerderij

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winterboerderij

Kom je in de kerstvakantie naar de Winterboerderij?

Heb jij (klein)kinderen tussen de twee en tien jaar oud die gek zijn op avontuur, knutselen en lekker actief bezig zijn? Kom dan op vrijdag 28 of zaterdag 29 december naar Boerderij de Boerinn! De boerderij is omgetoverd tot een heuse Winterboerderij met allerlei leuke binnen- en buitenactiviteiten.

De kinderen kunnen boogschieten, skelteren, knutselen, of zelf marshmallows roosteren boven het kampvuur! Ook is er een reuze sjoelbak en kun je je laten schminken. Daarnaast kan er een kijkje worden genomen bij de dieren. We hebben onder anderen minivarkens, een ezel, geitjes, schapen en natuurlijk konijntjes om mee te knuffelen! Doe je ook mee aan de kleurwedstrijd?

Om even bij te komen, kun je in het restaurant genieten van allerlei lekkers. Van soep en broodjes knakworst tot boerenmuffins en warme chocolademelk met slagroom.

 

Klik hier om direct tickets te kopen!

 

Lenny de Vos
Dit jaar komt ook Lenny de Vos naar de Winterboerderij. In de zomer is Lenny altijd op vakantie in Frankrijk en Nederland, waar hij op de camping allerlei streken uithaalt met zijn vriendjes en vriendinnetjes. We vinden het heel leuk dat Lenny de boerderij een bezoekje komt brengen en al zijn vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom. Ken je Lenny de Vos nog niet? Kijk dan op http://www.lennyclub.nl/ .

 

Wat is er allemaal te beleven?

ACTIEF SPELEN CREATIEF DIEREN
Boogschieten Reuzensjoelbak Timmeren Geiten
Skelteren Springkussen Schminken Schaap en Ezel
Pitzak gooien Kleurplatenwedstrijd Knutselen Pony’s
Ring werpen Traptrekkers Konijnen
Bowlen Zandbak Zwijnen
Koe melken Marshmallows roosteren Dwerggeiten
Lenny Club Cavia’s
Kippen

Praktische informatie Tickets

Mogelijk gemaakt door Eventbrite

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: