Uitzicht Winterboerderij - Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Winterboerderij

Home » Winterboerderij
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Een leuke dag uit om het jaar gezellig te beginnen met elkaar? Van woensdag 3 t/m vrijdag 5 januari is iedereen van harte welkom op onze Winterboerderij!

Tijdens de Winterboerderij zijn er verschillende activiteiten te doen in winterse sferen, leerzame workshops te volgen en je kunt een kijkje nemen op de boerderij. De kinderen kunnen marshmallows roosteren bij het kampvuur of binnen mooie creatie knutselen. Kortom; het perfecte uitje voor in de kerstvakantie.

Praktische informatie

De Winterboerderij is geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Voor €9,50 per kind (4 t/m 12 jaar) ben je de hele dag welkom om de onderstaande activiteiten te volgen en uiteraard een kijkje te nemen op onze boerderij. Parkeren is overigens gratis.

Geniet van de Winterboerderij met een lekkere kop glühwein of een warme chocomel met slagroom terwijl de kinderen ravotten over de boerderij of bestel iets van onze lunchkaart.

Tickets zijn op de dag zelf online te koop tot 10:00 uur. Ter plekke kunnen er nog tickets gekocht worden.

Koop hier jouw ticket(s)

 

 

Wil je weten wat er allemaal te doen is? Bekijk hieronder dan het programma!

Programma Winterboerderij dag 1 Programma Winterboerderij dag 2 Programma Winterboerderij dag 3

 

Ontdek de boerderij samen met de boer(in)

Weet jij welke dieren er allemaal op een boerderij leven? Je kunt alle vragen stellen aan onze dierenverzorg(st)er en kijken bij verschillende dieren op onze boerderij. Tijdens deze rondleiding kom je veel te weten over onze dieren en de boerderij.

Koekjes bakken

Zeer succesvol bij de kinderen; eigen koekjes bakken! Kom gezellig jouw eigen koekjes bakken en versieren in het restaurant. Wij doen de koekjes voor jou in de oven. Na afloop kun je genieten van jouw zelfgemaakt koekjes.

Kaasmaken

Wij demonstreren jullie graag hoe de kaas al eeuwenlang op ambachtelijke wijze gemaakt wordt. Van de melktechniek tot aan het pekelen van de kaas. Ben je klaar om een echte kaasexpert te worden?

Boogschieten

In het boogschietlokaal leert de instructeur je de fijne kneepjes van het boogschieten. Na de warming-up helpt de boogschietinstructeur bij het aannemen van de juiste houding en de techniek. Dan komt het erop aan. Wie haalt de meeste punten?

De Kees Konijn Disco

Met onze mascotte Kees Konijn kunnen de kinderen zich vermaken met de dansjes van Kees Konijn. Aan het eind kan je zelfs nog op de foto met Kees Konijn. Laat jouw beste dansmoves zien aan Kees Konijn!

Geitenyoga

Ontspan je helemaal tijdens de workshop geitenyoga, een yogales tussen de vrolijke geiten. Onder begeleiding van onze professionele yoga-docente ga je een leuke en ontspannen yogales volgen terwijl de boerderijdieren je komen begroeten!

Naast al deze leuke activiteiten is er nog een hoop te beleven op de boerderij. Zo hebben wij:

 • Een kampvuur waar je marshmallows kunt roosteren
 • Kindercurlen
 • Pannenkoeken versieren
 • Sjoelen
 • Blikgooien
 • Een speeltuin
 • De uitkijktoren
 • Skelters en steps
 • Kleuren en knutselen
 • Een knutselruimte
 • Dieren waarbij je kunt kijken

Met een ruim aanbod aan de winterse activiteiten activiteiten, dieren, workshops en onze mascotte Kees Konijn wordt het een gezellig gevulde Winterboerderij! Zien wij jou dan?

Koop hier jouw ticket(s)

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Hebben jullie kinderstoelen beschikbaar?

Ja, die hebben we ruimschoots.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business