Plan nu alvast je bruiloft | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Waarom nu alvast je trouwerij inplannen?

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

In de afgelopen tijd hebben door het coronavirus veel plannen en bruiloften op losse schroeven gestaan. Het virus en de maatregelen brengen veel onzekerheid met zich mee. Toch is juist deze onzekere tijd een goed moment voor het plannen van jullie bruiloft. Hoewel het nu niet voelt als de ideale situatie om een bruiloft te organiseren, is het wel verstandig om nu aan de slag te gaan met maken van plannen.

Een perfecte trouwlocatie

De huidige lockdown biedt alle ruimte om rustig na te denken over de invulling van de bruiloft. Als jullie nu alles gaan regelen voor jullie speciale dag, is alles tegen de tijd dat het zover is al geregeld en hebben jullie geen stress meer. Zoek een perfecte trouwlocatie, begin alvast met het opstellen van de gastenlijst en bedenkt op je gemak wat er moet gebeuren voor jullie grote dag. Jullie hebben nu alle tijd om inspiratie op te doen voor de grote dag.

Plan op tijd je bruiloft bij De Boerinn

Afgelopen jaar hebben meerdere bruidsparen hun bruiloft uit moeten stellen. Er zijn dus meerdere bruidsparen op zoek naar een nieuwe datum. Willen jullie er zeker van zijn dat de bruiloft door kan gaan op de gewenste datum? Leg deze datum dan tijdig vast. Mocht het onverhoopt toch niet door kunnen gaan, dan kan het altijd nog kosteloos verzet worden. Trouwlocaties zitten vaak snel vol, dus boek de trouwlocatie voordat het te laat is.

De Boerinn heeft alle ruimte om te trouwen

Mocht je er toch voor kiezen om in coronatijd te trouwen, dan is Boerderij de Boerinn de perfecte locatie voor jullie bruiloft. Wij kunnen diverse zalen ombouwen tot trouwzaal voor de trouwceremonie. Met de huidige maatregelen omtrent het coronavirus geldt een maximum van 50 personen voor de huwelijksvoltrekking, inclusief kinderen en exclusief personeel. Buiten is het niet toegestaan om bij elkaar te zijn in groepen van meer dan 4 personen. Boerderij de Boerinn heeft alle ruimte voor een coronaproof trouwerij. Met 3000 m2 aan accommodaties op een landgoed van 30 hectare zal het niet snel te druk worden.

Trouwen op de boerderij

Boerderij de Boerinn hanteert gunstige annuleringsvoorwaarden bij het plannen van jullie bruiloft. Wij denken graag met jullie mee met last minute beslissingen. En mocht onverhoopt de bruiloft toch verplaatst worden, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een bruiloft bij Boerderij de Boerinn? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar alle mogelijkheden en voorwaarden.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business