Campingplaatsen | Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Waarom kamperen op een boerencamping?

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

Jaarlijks gaan ongeveer 4 miljoen mensen kamperen en door de huidige coronacrisis, is kamperen nog meer in trek! Voor de een zorgt kamperen voor een gevoel van vrijheid en rust, terwijl het voor een ander juist de ideale sociale bezigheid is. Wat de reden ook is dat je wilt kamperen, voor iedereen is er wel een geschikte camping te vinden. Zo ook de boerencamping van De Boerinn. In dit bericht leggen we je graag uit wat het kamperen op een boerencamping zo leuk maakt!

Een boerencamping is lekker rustig

Kamperen op een boerencamping zorgt voor rust en ontspanning. Je wordt wakker met het geluid van weidevogels terwijl frisse lucht je longen vult. Daarnaast zal het nooit te druk zijn op onze mini-camping. We beschikken namelijk over maar liefst 4 velden waarover we 50 campingplaatsen verdeeld hebben. Elk plaats beschikt over ongeveer 100 m2, waardoor je nooit te dicht op de buren zal zitten en kan ontspannen op je eigen ruime plek.

Een mooie omgeving is nooit ver weg

Camping De Boerinn is geleden midden in het Groene Hart. Dit betekent dat je omringt bent door weilanden en polders. En een prachtig uitzicht dus nooit ver weg is. Daarnaast grenst onze camping aan het klompenpad. Dit is een wandelroute langs het boerenlandschap van de provincie Utrecht waar je de cultuur en natuur van het gebied leert kennen. Naast de natuur kan je ook genieten van de mooie historische steden Utrecht en Woerden, beide steden zijn eenvoudig te bereiken vanaf de boerencamping.

Kamperen bij de boer is een unieke ervaring

Wanneer je komt kamperen bij de boer, maak je op unieke wijze kennis met het boerenleven. Zo ben je dichtbij de diverse dieren van onze boerderij waarmee je lekker kan knuffelen. Maar ook een ‘Tour de Boer’, waarbij je alle ins en outs over het boerenleven leert kennen, is een van de vele mogelijkheden.

Een plekje op onze boerencamping is eenvoudig te boeken

Met ons online reserveringssysteem plaats je eenvoudig je reservering. Bekijk vooraf even onze verschillende velden, want tijdens het reserveren kan je aangeven welk veld je voorkeur heeft. Voor vragen kan je ons natuurlijk altijd even bellen! Ook via ons online contactformulier kan je je vragen aan ons stellen. Tot snel op onze boerencamping!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business