kerstbrunch op de boerderij

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Waarom een bedrijfsuitje in de winter?

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: Hugo Oudejans

Een bedrijfsuitje is een belangrijke factor voor iedere organisatie. Het is cruciaal om als bedrijf met elkaar even stoom af te kunnen blazen. Dit wordt vaak gedaan door middel van lekker eten en leuke spellen of activiteiten. Toch wordt dit in de winter vaak over het hoofd gezien, maar waarom eigenlijk? Een winters bedrijfsuitje is net zo belangrijk en bovendien net zo leuk als een bedrijfsuitje in de zomer!

Bedrijfsuitje in de winter

Een bedrijfsuitje in de winter kan juist heel leuk zijn! Op veel locaties is het mogelijk om verschillende binnen activiteiten te doen. Alleen uiteten gaan wordt namelijk vaak niet gezien als volwaardig bedrijfsuitje door werknemers. Een bedrijfsuitje kan een bepaalde mate van inspanning of juist ontspanning betreffen, een gezonde combinatie hiervan is natuurlijk het perfecte plaatje. Door te beginnen met een actieve activiteit, dit op te volgen door een iets meer ontspannen activiteit (waarbij bijvoorbeeld teambuilding centraal staat) en af te sluiten met een hapje en een drankje maakt de dag helemaal compleet.

Er is een onderverdeling te maken in de verschillende soorten activiteiten waaruit te kiezen is; sportief, creatief, workshops, spanning, ontspanning, puzzels, virtueel en/of feest. Wanneer je de activiteiten kiest uit deze thema’s die het best passen bij jouw organisatie ben je ervan verzekerd dat het bedrijfsuitje een succes zal zijn. Één locatie waar meerdere van deze activiteiten gedaan kunnen worden, zoals bij Boerderij De Boerinn, is in dit geval ideaal, zodat je er niet verplaatst hoeft te worden.

Kerstuitje bedrijf

Een kerstborrel is vaak rondom de kerstdagen, het is dan ook leuk om rond de kerstdagen een bedrijfsuitje te organiseren. Een leuke locatie voor een kerstuitje maakt de dag nog iets specialer. Zo kun je bijvoorbeeld gezellig op de boerderij in kerstsfeer met het team bij diverse vuurkorven een drankje nuttigen en te gelijkertijd genieten van een heerlijke winter barbecue. Klinkt best aantrekkelijk toch?

Bedrijfsuitje in de winter bij Boerderij De Boerinn

Een bedrijfsuitje in de winter behoord uiteraard tot mogelijkheden bij Boerderij De Boerinn. Er zijn genoeg activiteiten om te ondernemen. Voor een indoor bedrijfsuitje heeft De Boerinn bovendien zelfs speciale arrangementen ontwikkeld om gemakkelijk uit te kiezen. Daarnaast is het als vanzelfsprekend ook mogelijk om losse activiteiten te boeken.

Het is zelfs mogelijk om te overnachten in onze safaritenten die voorzien van een kachel! Neem dus nu contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken voor jouw winter bedrijfsuitje!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business