Camping omgeving Utrecht | Boerderij de Boerinn | Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vroegboekkorting voor de camping verlengd!

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: De Boerinn

Toch nog extra tijd nodig om na te denken over welke periode jullie willen doorbrengen op onze boerencamping? Niet getreurd, de vroegboekkorting is namelijk verlengd! Je kunt nu tot 1 maart een campingplek boeken in de zomervakantie met 15% korting. Zo kunnen jullie extra voordelig op vakantie en lekker genieten van de rust en de natuur. Maar, er is natuurlijk ook genoeg te doen op onze boerderij!

Wanneer je boekt voor een periode tussen 07-07-2023 en 03-09-2023 ontvang je heel komende maand nog automatisch een korting van 15 procent. Deze korting geldt niet alleen op de reservering voor een campingplek, maar ook voor het reserveren van een trekkershut of safaritent in deze periode.

Trekkershut met vroegboekkorting

Een trekkershut kent een hoop voordelen voor de lichte reizigers en is voornamelijk bestemd voor mensen die een korte periode willen verblijven op onze camping. In een trekkershut is maximaal plek voor 3 personen en de sanitaire voorzieningen zijn dichtbij te vinden in ons sanitair-gebouw. Voor extra gemak kan er ook een bedlinnenpakket bijgeboekt worden, zo hoef je zelfs daar geen rekening mee te houden.

Safaritent met vroegboekkorting

Midden in de polder heb je een geweldig uitzicht op het prachtige polderlandschap. Onze safaritenten bieden meer dan genoeg plek voor een totaal aantal van 5 personen. Deze tenten zijn bovendien zo opgesteld, dat iedere zonnestraal mee te pakken is. Iedere safaritent heeft een eigen badkamer, wasbak en toilet, zodat je van alles bent voorzien.

Activiteiten op Camping De Boerinn

Tijdens je verblijf bij Camping De Boerinn kun je gebruik maken van al onze faciliteiten en diverse gratis activiteiten zoals kanovaren, klompengolf en suppen. Zo kun je ervoor kiezen om te genieten van de heerlijke rust, of om er juist actief op uit te gaan met zijn allen. Je bepaald het helemaal zelf! De boerderij is overigens ook erg centraal gelegen waardoor je zo in het centrum van Woerden bent.

Reserveer nu je campingplek met vroegboekkorting

Reserveer nu je eigen campingplek bij Camping De Boerinn binnen de periode 07-07-2023 en 03-09-2023 en ontvang direct 15% vroegboekkorting! Voor alle vragen omtrent onze camping kunt u gerust contact met ons opnemen via de contact pagina of door ons te bellen op 0348 – 40 12 00.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business