Camping De Boerinn bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Familieweekend – Vijf redenen om te kiezen voor groepskamperen

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

Het is vaak een hele organisatie om de gehele familie ieder jaar weer bij elkaar te krijgen voor een gezellig familie-uitje. Of het nu gaat om een grote of kleine groep mensen, het is nooit eenvoudig om alle agenda’s op elkaar afgestemd te krijgen. Daarnaast is het uiteraard ook nog belangrijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Een mogelijke oplossing hiervoor is om met zijn allen een weekend te gaan groepskamperen! Er ontstaan bij het lezen hiervan waarschijnlijk direct een hoop vragen. Kan dit zomaar met een grote familie? Vindt iedereen dit wel leuk? We geven je hieronder vijf redenen waarom dit een topidee is!

1. Echt gezellig samen zijn

Écht samenzijn staat uiteraard centraal tijdens een familieweekend. Weer even lekker bijkletsen en elkaar beter leren kennen is het uiteindelijke doel. Geen betere plek om dit te doen dan op een camping. Je staat altijd fysiek bij elkaar in de buurt, maar je hebt tegelijk een plekje om jezelf ook terug te kunnen trekken. Zo voelt het contact heel natuurlijk aan, maar is het tegelijkertijd wel laagdrempelig. Bovendien helpen jullie elkaar uiteraard met het eventuele op- en afbouwen, wat direct voor verbroedering zorgt.

2. Vrijheid om te komen en gaan wanneer je wil

Het leuke van kamperen, is dat iedereen kan komen op het moment dat het voor hem of haar uitkomt. Kom je een dagje later, moet je tussendoor even weg of vertrek je iets eerder? Op een camping is dit geen enkel probleem! Bovendien betaal je een gereduceerd bedrag per groepsveld, waardoor het ook financieel voor iedereen toegankelijk is.

3. Activiteiten voor iedereen

Op een camping is er altijd wat te doen. Iedereen kan lekker bezig zijn met hetgeen wat hij of zij leuk vindt, maar je kan ook gezamenlijke activiteiten plannen. Er zijn vaak activiteiten te beleven, waarbij aan iedereen is gedacht. Bij ons kunnen de jongeren bijvoorbeeld even helemaal los gaan in de polder door mee te doen met poldersporten, maar je kunt ook met de gehele familie op het gemak gaan klompengolfen of kanovaren. Wil de rest nog even uitrusten, maar heb jij nog energie over? Pak dan gerust een sup-board en ga nog even het water op.

Mocht je even van de camping af willen dan kan je ook nog met een e-chopper op pad gaan. Zo ligt Woerden om de hoek en zijn er diverse mooie routes door de polder. Uiteraard deel je in de avond alle verhalen met elkaar tijden een groot kampvuur. Met een lekker koud drankje en wellicht wat marshmallows, worden geheid de mooiste herinneringen opgehaald.

4. Hoe groot de familie ook is, we hebben meer dan genoeg ruimte

Op een camping is er genoeg plek voor iedereen. Zo hoef je geen speciale ruimtes af te huren en vooraf te bepalen wie wel en niet blijft overnachten. In het geval van onze boerderijcamping is er bijvoorbeeld een veld beschikbaar waar probleemloos tot 70 mensen tegelijk kunnen overnachten. Mocht jullie familie nog groter zijn dan dat, is het zelfs mogelijk om een extra groepsveld toe te voegen. Het maakt dus niet uit hoe klein of groot de familie is, er is plek voor iedereen!

5. Kies zelf de luxe van je verblijf

Er zijn altijd mensen die kamperen maar ‘gedoe’ vinden. Het opzetten van tenten en het slapen op luchtbedden is niet voor iedereen weggelegd. En, lang niet iedereen beschikt over een camper of caravan. Natuurlijk hoeft niet iedereen per se te blijven overnachten, maar op onze boerderij zijn er ook voldoende andere opties in plaats van enkel staplaatsen. Zo kun je ook eenvoudig met meer luxe overnachten in een van onze trekkershutten of safaritenten.

Een trekkershut is een vooraf ingerichte en knusse hut, die plek biedt voor 3 personen. Onze safaritenten bieden plek voor 5 personen en hebben zelfs een volledig ingerichte badkamer met een douche, toilet en wasbak. Zo kan je dus blijven kamperen, met de luxe van een vakantiehuisje.

Kom groepskamperen bij Boerderij De Boerinn

Enthousiast geworden om te komen groepskamperen met jullie volgende familieweekend? Neem gerust eens contact op met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken en eventueel jullie familieweekend in te plannen!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business