Dieren knuffelen op Camping De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vier Pasen bij Camping De Boerinn

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: Hugo Oudejans

Vanaf het paasweekend is Camping De Boerinn weer geopend! De Boerinn maakt zich al even op voor het nieuwe kampeerseizoen en de camping is dit jaar nog gezelliger! Voor de vroege vogels heeft De Boerinn een interessant paasarrangement. Bij een boeking van 3 nachten in dit lange weekend, van vrijdag 2 april tot maandag 5 april 2021, krijg je gratis de activiteiten kanovaren en klompengolf bij je boeking.

Lang weekend genieten op de camping

Pasen is een feestweekend en geeft daardoor de mogelijkheid om een lang weekend te genieten op de camping. Bovendien markeert april het begin van de lente en is zodoende een mooi moment om volop te genieten van de natuur en het mooie weer. De omgeving van Camping De Boerinn is perfect voor een mooie wandeling door de natuur en het terrein leent zich uitstekend voor oneindig veel speelplezier.

Ook zijn er uiteraard in dit feestweekend diverse extra’s. Op eerste paasdag mogen de kinderen op zoek gaan naar paaseieren die op het terrein van De Boerinn liggen verstopt. Op tweede paasdag kunnen de kinderen mee met de dierenverzorgster om de dieren te voeren. Speciaal voor dit weekend bieden wij ook de mogelijkheid om kosteloos verlaat uit te checken tot 15:00 uur. Zo kunnen jullie extra lang genieten van de camping en activiteiten op en rondom de boerderij.

Boek nu het paasarrangement

Voor iedere boeking bij Camping De Boerinn vanaf 3 nachten tijdens het paasweekend, bieden wij 2 gratis activiteiten (kanovaren en klompengolf) aan. Voor een gezin bestaande uit 2 volwassenen en 2 kinderen betaal je voor 3 overnachtingen € 165,-. De activiteiten zijn te reserveren op basis van inschrijving. Voor overige reserveringen in dezelfde periode gelden de regulieren tarieven. Deze zijn te vinden op onze tarievenpagina.

Paasweekend op Camping De Boerinn

Camping De Boerinn biedt ook de mogelijkheid om broodjes To Go af te halen, met in het paasweekend iets extra feestelijks zoals een mini stolletje of eieren. Daarnaast kun je ook de hele dag Drankjes To Go bij de bar afhalen. Iedere avond is er bovendien een lekkere daghap af te halen bij ons restaurant en omdat de avonden in april soms nog wat aan de frisse kant kunnen zijn, organiseren we een gezellig kampvuur.

Indien jullie interesse hebben in andere activiteiten, kan er altijd geïnformeerd worden bij de receptie. Onze receptie is gedurende het campingseizoen geopend en kijkt samen met jullie naar de mogelijkheden. Reserveer nu snel een plekje op Camping De Boerinn!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business