Poldersport basisschool | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vier een kinderfeestje poldersport in de zon!

Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Auteur: Hugo Oudejans

Het zomerse weer heeft zijn intrede weer gedaan en dat betekent dat het de ideale periode is om een kinderfeestje poldersport te reserveren! Op ons uitstrekte weiland staan tal van uitdagende onderdelen waar de kinderen met elkaar de strijd aangaan. Dit avontuurlijke kinderfeestje zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke middag. Daarnaast zorgen de spectaculaire hindernissen over de sloot vast en zeker voor een nat pak.

Wat is het kinderfeest Poldersport?

Het kinderfeestje poldersport is een sportieve competitie waarbij de kinderen gedurende 1,5 uur verschillende spellen spelen. Van een kruiwagenrace tot de uitdagende touwslinger. Nadat de kinderen zijn ontvangen met een verfrissend glas limonade en een lekkere muffin, is het tijd voor actie! Er zullen bruggen over het water worden gebouwd, er zal een estafette plaatsvinden en de kinderen zullen met echt teamwork de middag doorbrengen. Uiteraard is er een enthousiaste begeleider aanwezig om de spellen uit te leggen en in goede banen te leiden.

Sluit het feestje af met overheerlijke snacks

Nadat de kinderen uitgeteld de poldersport baan verlaten, is het tijd om even op te frissen. We beschikken over genoeg douches zodat de kinderen weer schoon naar huis kunnen. Maar voordat het zover is, is het tijd om nog even te genieten van een overheerlijk patatje met een snack. Bij het maken van de reservering kun je eenvoudig aangeven of je van deze optie gebruik wilt maken.

Een onvergetelijk kinderfeestje poldersport bij Boerderij De Boerinn

Wist je dat het nu heel eenvoudig is om een kinderfeestje te organiseren op onze boerderij? Via onze website kun je eenvoudig aangeven op welke dag je wilt langskomen, met hoeveel kinderen het feest wordt gevierd en of jullie blijven eten. Vervolgens worden de kosten direct voor je berekend! Heb je speciale wensen of vragen? Neem dan vooral contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je door voor een onvergetelijk kinderfeestje poldersport. Wil je direct een reservering plaatsen? Klik dan op de onderstaande button!

Kinderfeestje poldersport reserveren
Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business