Camping omgeving Utrecht | Boerderij de Boerinn | Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Verblijf deze zomer op Camping De Boerinn

Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Auteur: Hugo Oudejans

Geniet van de rust en het prachtige uitzicht over de polder wanneer je komt kamperen bij Boerderij De Boerinn. Er is genoeg te beleven voor alle leeftijden. Zo kan je deelnemen aan verschillende boerenactiviteiten, zoals vissen, (hooi)hutten bouwen, poldersporten en wandelen. Ieder ochtend worden jullie wakker met een prachtig uitzicht over de polder.

Kamperen bij de boer was nog nooit zo leuk!

Uiteraard is er overdag ook genoeg te beleven op onze boerencamping! Ga knuffelen met de dieren, geniet van een rondje kanovaren en speel een potje klompengolf. We beschikken over maar liefst 50 campingplaatsen waar zowel caravans, campers, vouwwagens als tenten kunnen staan. Onze ruime plaatsen (ongeveer 100 m2 per plaats) zijn verdeeld over 4 velden: veld Kip, veld Varken, veld Schaap en veld Ezel. Ieder veld heeft zijn eigen uitzicht en eigenschappen. Zo ligt veld Varken bijvoorbeeld vlak bij de geitenweide en de varkentjes, en veld Ezel beschikt over enkele poldersport attributen. Zo zorgt kamperen bij de boer voor een vakantie vol belevenissen!

Safaritenten huren bij camping De Boerinn

Nieuw dit jaar op onze camping zijn de volledig ingerichte safaritenten. De 7 compleet ingerichte safaritenten hebben ieder een prachtig uitzicht en een gunstige ligging met betrekking tot de zon. De tenten zijn geschikt voor 5 personen, met 3 eenpersoonsbedden en 1 stapelbed. Daarnaast zijn de safaritenten voorzien van een kleding/opbergkast en badkamer. Zo hoef je ‘s nachts niet je warme tent uit om naar het toiletgebouw te lopen. De safaritenten beschikken ook over een keukenblok met gasplaat, koelkast, spoelbak en keukengerei. De pannenset en koelbox kunnen daarom lekker thuisblijven. Naast het meenemen van wat handdoeken, ben je van alles voorzien!

Reserveer een plekje op onze boerencamping

Het reserveren van een plekje op onze boerencamping is razendsnel gedaan. We hebben namelijk een speciale online reserveringsmodule ontwikkeld waardoor het plaatsen van een reservering een fluitje van een cent is. Je geeft simpelweg aan wanneer je wilt komen kamperen, hoeveel personen er komen en welk veld jullie voorkeur heeft. De kosten worden vervolgens direct voor je berekend. Is alles correct ingevuld? Dan kan je de reservering naar ons boekingssysteem verzenden. Uiteraard staan onze medewerker voor je klaar als je vragen hebt. Laat je vragen achter via onze contactpagina of bel naar 0348 – 40 12 00.

Reserveer hier jouw campingplek
Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business