Coronaproof vergaderen bij Boerderij de Boerinn | Veilig vergaderen

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Veilig vergaderen in coronatijd

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: Hugo Oudejans

Veilig vergaderen in coronatijd, hoe doe je dat? De huidige omstandigheden zorgen ervoor dat het niet altijd even makkelijk is om een geschikte vergaderlocatie te vinden. Je wilt er namelijk zeker van zijn dat jij en collega’s voldoende afstand kunnen houden en ook moet een ruimte goed geventileerd zijn. Gelukkig kunnen we dit allemaal regelen bij Boerderij De Boerinn. We bieden verschillende vergaderruimtes aan die geschikt zijn voor verschillende groepsgrootte en bijdragen aan een veilige vergadering.

Eenvoudig afstand houden

Wanneer je ervoor kiest om op onze boerderij te komen vergaderen, zorgen we dat afstand houden eenvoudig is. Zo zorgen we bij aankomst dat je veilig in en uit de auto kunt stappen dankzij ons ruime parkeerterrein. Vervolgens zullen we je direct naar de juiste locatie brengen om zo onnodig verkeer op de rest van het terrein te voorkomen. Uiteraard hebben we ook diverse maatregelen getroffen voor onze vergaderruimtes zelf. Zo hebben we de opstellingen dusdanig veranderd dat veilig vergaderen in iedere locatie mogelijk is en de koffie en thee schenken jullie zelf in.

Buiten vergaderen voor ventilatie

Al onze vergaderruimtes worden goed geventileerd. Wil je echter nog meer frisse lucht? Dan kan buiten vergaderen een goede optie zijn! Dankzij onze mobiele vergaderruimte vindt de vergadering plaats midden op ons weiland. Meer frisse lucht kan haast niet! Mocht het weer een beetje tegenzitten, dan kunnen we de ruimte gedeeltelijk afsluiten. We beschikken over een weiland van maar liefst 30 hectare, waardoor er nog veel meer mogelijkheden zijn wat betreft het buiten vergaderen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook meerdere subruimtes opzetten om zo de groepsgroottes te verkleinen. Kortom, hoe je ook wilt vergaderen, we denken graag met je mee!

Veilig vergaderen bij Boerderij De Boerinn

Wist je dat je naast losse vergaderruimtes, ook een compleet vergaderarrangement kan boeken? Bij dit arrangement ontvang je dan een overheerlijke boerenlunch. Ook bevatten enkele van onze arrangementen een leuke activiteit die de vergadering lekker energiek houden. Uiteraard worden ook hier de nodige maatregelen getroffen. Via onze website kan je eenvoudig een offerte aanvragen voor een vergaderarrangement of het huren van een van onze vergaderruimtes. Neem voor vragen gerust contact met ons op! We leggen je graag meer uit over onze getroffen maatregelen voor het veilig vergaderen.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business