Trouwfeest organiseren bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Unieke feestlocatie

Home » Unieke feestlocatie
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Boerderij De Boerinn is een unieke feestlocatie, gelegen in Kamerik, in de omgeving van Utrecht. Onze boerderij beschikt over veel verschillende feestruimtes, variërend van klein tot groot. De Boerinn kan het hele feest voor je voorzien. Van ontvangst aan de bar tot het diner en de muziek. Wij denken graag met je mee om het feest nóg gezelliger te maken. Kom vooral eens vrijblijvend langs bij onze gezellige boerderij om de diverse feestruimtes te bekijken!

Mogelijkheden unieke feestlocatie

De verschillende feestlocaties variëren in grootte, zo kunnen in de kleinste zaal maximaal 30 en in de grootste ongeveer 250 mensen een feestje bouwen. Hoe het feestje eruit komt te zien kun je volledig naar eigen hand zetten. De hoeveelheid mensen en de reden van het feest bepaalt lichtelijk welke ruimte het best geschikt is voor het feest. De Grondlegger is bijvoorbeeld een wat kleinere ruimte met een gezellige huiselijke sfeer, perfect voor een familiefeestje of vriendenuitje. Met de beamer kunnen er beelden worden getoond voor bijvoorbeeld spelletjes of presentaties, of haal alle stoelen en tafels uit de ruimte en maak er een dansfeestje van. De dag en de ruimte zijn in te vullen hoe je het zelf wilt hebben. De beschikbaarheid van iedere unieke locatie is hieronder te checken, wees er vooral op tijd bij!

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken

Unieke feestlocatie boerderij

Iedere unieke locatie is geschikt om te feesten, borrelen en dineren. Je bent ook meer dan welkom om het gehele terrein op voorhand te komen bekijken, op onze boerderij zijn namelijk een hoop activiteiten te beleven. Om er echter voor te zorgen dat alles aanwezig is op jullie feestdag, zullen we van te voren de verwachtingen bespreken. Zo zorgen we ervoor dat je niks tekort komt! Weet je al precies welke ruimte perfect is voor jouw feestje? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Contact opnemen voor unieke feestlocatie

Voor alle vragen over de mogelijkheden van ruimtes, activiteiten en meer kun je contact opnemen met De Boerinn via 0348 40 12 00 of het contactformulier op de contactpagina. We helpen je graag verder om de perfecte dag te organiseren bij een van onze unieke feestlocaties van De Boerinn!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?

Op de dag zelf kan er gepind of contant betaald worden. Het is ook mogelijk om per factuur achteraf te betalen.

Tot wanneer kan ik het aantal personen aanpassen?

Het is mogelijk tot 1 week voor de bezoekdatum het aantal personen en dieetwensen door te geven.

Moet ik een aanbetaling doen?

Bij opdrachten boven de 1.000 euro vragen we 50% aanbetaling.

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business