Boerderij De Boerinn biedt alle ruimte voor jullie bruiloft

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Trouwlocatie Woerden

Home » Trouwlocatie Woerden
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie in de omgeving van Woerden? Boerderij De Boerinn heeft de ideale ruimte beschikbaar voor jullie speciale dag! Trouwen op onze boerderij staat garant voor een sfeervolle, maar vooral bijzondere bruiloft. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en ontdek de diverse mogelijkheden voor jullie bruiloft op onze boerderij.

Trouwen op de boerderij

Niet alleen is het mogelijk om een onvergetelijke trouwlocatie in Woerden voor je te verzorgen, bij Boerderij De Boerin kunnen wij je ook complete trouwarrangementen aanbieden. Zo kunnen wij jullie trouwfeest en trouwreceptie verzorgen, inclusief verschillende hapjes en drankjes, maar ook een compleet diner voor jullie en de gasten is geen enkel probleem. Indien gewenst kunnen jullie zelfs op onze camping blijven overnachten.

Een unieke trouwlocatie in het Groene Hart

Geniet van de omgeving van het Groene Hart. Op onze boerderij toveren wij onze zalen om naar prachtige trouwlocaties. Dit doen wij met decoraties die perfect passen bij onze landelijke ligging. Hierbij kunnen jullie denken aan fakkels en zitjes van stro die voor de ultieme authentieke sfeer zorgen. Mochten jullie liever zelf de locatie willen decoreren, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om trouwerij buiten plaats te laten vinden. De karakteristieke polder zorgt voor een onbezorgde en fijne sfeer terwijl jullie elkaar het jawoord geven.

Boerderij de Boerinn als trouwlocatie in Woerden

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op om al jullie trouwwensen te bespreken voor onze trouwlocatie in Woerden. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het organiseren van bruiloften, feesten en speciale dagen en helpen jullie dan ook graag bij het realiseren van al jullie wensen. Wij zijn te bereiken via 0348 – 40 12 00 of stel je vragen via ons online contactformulier. De boerderij is gelegen vlakbij Utrecht en is eenvoudig te bereiken met de auto.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bruiloft op de boerderij organiseren?

Bij Boerderij De Boerinn is het welzeker mogelijk om uw bruiloft te organiseren, van trouwceremonie en -receptie, tot het uiteindelijke trouwfeest. Onze boerderij biedt voldoende plek voor al uw gasten. Jullie (waarschijnlijk) mooiste dag is natuurlijk geheel persoonlijk, maar wij zijn ervan overtuigd dat onze boerderij te bieden heeft waar jullie opzoek naar zijn!

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Zijn honden bij jullie toegestaan?

Ja, mits aangelijnd en niet in niet in de buurt van onze dieren.

Zijn er nog andere mensen op onze bezoekdag?

We zijn een grote en gezellige boerderij waar iedereen welkom is. Er zijn vaak ook andere gasten aanwezig. Als u een eigen ruimte wilt, dan kunt u bij ons een zaal huren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business