Bruiloft Trouwen Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Trouwlocatie Kamerik

Home » Trouwlocatie Kamerik
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op zoek naar een trouwlocatie in Kamerik? Onze boerderij biedt de perfecte locatie om te trouwen in het mooiste dorp van Woerden. De natuur biedt een prachtige achtergrond voor al jullie trouwactiviteiten. De perfecte sfeer is op onze boerderij vrijwel gegarandeerd. Neem dus vooral contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

De perfecte locatie om te trouwen

Onze boerderij ligt gelegen in het midden van Het Groene Hart. We worden werkelijk waar omringt door de natuur en doen er alles aan om dit in stand te houden. Of je dus komt voor een trouwceremonie, trouwfeest of je gehele trouwerij op onze boerderij wilt houden, wij bieden de perfecte locatie. Willen jullie blijven overnachten? Ook dat kan. In onze luxe safaritenten, trekkershutten en campingplekken is er genoeg plek voor iedereen. Zo zorgen wij voor een zorgeloze en fijne sfeer!

Bereikbaarheid

De boerderij is erg makkelijk te bereiken via de A12 en A2, of via de nabijgelegen N-wegen. Onze 30-hectare aan grond zijn niet te missen en biedt ook genoeg ruimte met parkeerplekken voor al jullie gasten!

Binnen of buiten trouwen

Gaat jullie voorkeur uit naar een bruiloft binnen of buiten? Bij ons is het beiden mogelijk. Zo kunnen jullie kiezen uit een of meerdere van onze binnenruimtes, maar is er natuurlijk ook de optie om in de weide te trouwen. Beiden opties zijn prachtig te versieren met bijvoorbeeld fakkels, zitjes van stro en mooie lichten. Mochten jullie zelf de decoratie willen regelen, dan kan dat uiteraard ook. Op onze boerderij is eigenlijk alles mogelijk.

Boerderij De Boerinn als trouwlocatie

Benieuwd geworden naar al onze mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact op om alle trouwwensen te bespreken. We kunnen uit ervaring spreken dat het zo gek niet te maken is en we helpen jullie dan ook graag bij het organiseren van jullie perfecte dag. Deze dag maak je immers niet vaak mee. Tot snel!

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken
Offerte Aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business