Teambuilding | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Tips geslaagde familiedag

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

Eens per jaar een gezellige dag waarop de hele familie weer eens bij elkaar komt. Ooms en tantes, nichtjes en neefjes uit het hele land. Natuurlijk wordt er lekker bijgepraat en misschien zelfs gebarbecued. Misschien is het leuk om dit jaar eens een andere locatie te zoeken dan de tuin van opa en oma. Gebruik je inspiratie en zorg dat dit jaar de leukste familiedag plaatsvindt! Hier zijn alvast wat tips:

• Neem de tijd voor de ontvangst
Je familieleden komen uit alle hoeken van het land, en er zijn er altijd die onderweg in de file komen. Geef daarom duidelijk aan hoe laat je gasten verwacht worden en plan genoeg tijd voor de ontvangst. Misschien is het een goed idee om een routekaartje op de uitnodiging te plaatsen of het volledige adres voor in de routeplanner. Zorg dat er koffie en thee klaar staan voor hen die op tijd zijn.

• Kies de juiste activiteiten
Misschien wel het moeilijkste onderdeel van de familiedag: wat gaan jullie doen? Belangrijk is om te kijken naar de groepssamenstelling. Kinderen willen graag naar buiten en actieve dingen doen, terwijl ouderen misschien liever op het terras zitten en gezellig bijkletsen. Kies voor laagdrempelige activiteiten of een keuzeprogramma, zodat er voor ieder wat wils is.

• Denk aan het budget
Tijdens de familiedag worden de kosten meestal gedeeld. Denk daarom goed na wat het maximale budget is per persoon of gezin. Extra drankjes of snacks tijdens de dag zelf kunnen voor verrassingen achteraf zorgen. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement zodat iedereen precies weet wat de familiedag gaat kosten.

• Wat gaan jullie eten?
Kiezen jullie voor een ochtend- of een dagprogramma? Lunchen of ook dineren? Voor kinderen is er niets lekkerder dan patat met een snack, terwijl de ooms en neefjes misschien liever barbecueën en zelf het vlees draaien. En natuurlijk sluit je de familiedag af in stijl met lekkere ijsjes voor iedereen!

We hopen dat we je met deze vier tips alvast op weg kunnen helpen bij het organiseren van een gezellige familiedag. Meer informatie over de familiedag arrangementen vind je hier. Kom gerust eens langs op de boerderij voor een uitgebreid gesprek en rondleiding om nog meer inspiratie op te doen!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business