Tent huren op camping

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Tent huren op camping

Home » Tent huren op camping
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Wil je het ultieme vakantiegevoel ervaren? En echt genieten van het buitenleven? Dan moet je bij de Boerinn zijn! Naast het huren van een normale campingplek, is het nu ook mogelijk een tent te huren op de camping van de Boerinn. Het huren van een tent zorgt ervoor dat je meer ontspannen op vakantie kunt gaan, want wij zorgen ervoor dat jouw tent helemaal klaar staat en ingericht is met de benodigde elementen. Camping de Boerinn is ideaal voor gezinnen, kinderen, grote en kleine families!

In luxe kamperen op de camping

Het is mogelijk om bij ons in luxe te kamperen op de camping. Wij bieden namelijk sinds kort zeven compleet ingerichte safaritent aan waarbij je geheel ontspannen kan beginnen aan je vakantie. De safaritenten zijn geschikt voor vijf personen en zijn uitgerust met een kledingkast, badkamer, keuken en eettafel. Er zijn 3 éénpersoonsbedden aanwezig en één stapelbed. Daarnaast hebben de tenten een prachtig uitzicht met ligging in de zon. De tenten zijn dus van alle gemakken voorzien zodat jij kunt genieten van een luxe kampeervakantie op de camping.

Activiteiten boerderijcamping de Boerinn

Er zijn genoeg activiteiten te doen op boerderijcamping de Boerinn, zowel indoor als outdoor. Denk bijvoorbeeld aan boogschieten, klompengolven of poldersporten. Maar het is ook mogelijk om met de aanwezige dieren te knuffelen, hutten te bouwen of gewoon lekker te wandelen. Tot slot ligt de camping gelegen aan de Wetering waarin je kan vissen, kan zwemmen of over kan kanoën. Boerderijcamping de Boerinn bevindt zich in de plaats Kamerik, provincie Utrecht. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat de afstand goed aan te reizen is voor alle gezinnen in heel Nederland!

Tent huren op camping de Boerinn is heel eenvoudig!

Door een tent te huren op camping de Boerinn, kan je ervan uit gaan een volledig verzorgde vakantie te hebben. Via onze website is het heel gemakkelijk te reserveren! Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat is een familiecamping?

Het draait volledig om het gezin op een familiecamping. Er is voor iedereen iets te doen; de kinderen genieten van een animatieprogramma, terwijl de ouders genieten van de ontspanning. Naast het opzoeken van de rust zijn er voor de ouders echter ook genoeg ludieke activiteiten te beleven. Oftewel, op een een familiecamping wordt er aan iedereen gedacht.

Is kamperen goed voor je?

Uiteraard! Door te kamperen zoek je rust op en slaap je vaak een stuk beter waardoor de gemoedstoestand ook verbeterd. Dit, gecombineerd met natuur, zorgt voor een gelukkig en gezond leven.

Zijn honden bij jullie toegestaan?

Ja, mits aangelijnd en niet in niet in de buurt van onze dieren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business