Activiteit Blotevoetenpad bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Spelen jullie ook buiten tijdens de nationale Buitenspeeldag?

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

Het is tijd om weer ouderwets buiten te spelen! Al meer dan tien jaar lang organiseert Jantje Beton, samen met kinderzender Nickelodeon, de Nationale Buitenspeeldag. Op deze dag worden kinderen aangemoedigd om lekker buiten te spelen. In iedere gemeente worden er activiteiten georganiseerd waaraan kinderen mee kunnen doen om in beweging te blijven en zo buitenspelen onder de kinderen te stimuleren. Op woensdag 14 juni aanstaande willen wij iedereen dan ook graag aanmoedigen on lekker buiten te spelen!

Waarom is buitenspelen belangrijk?

We leven in de digitale eeuw. Hoe belangrijk de online wereld tegenwoordig ook is, de gezondheid van u en uw kinderen blijft belangrijker. Door als kind voldoende buiten te spelen vang je meer vitamines op van de zon en buitenlucht en zorg je bovendien dat je in beweging blijft. Zo blijven kinderen dus fitter en gezonder!

Waarom de Nationale Buitenspeeldag?

Sinds de jaren 60 wordt Nederland steeds meer volgebouwd met woningbouw, waardoor de ruimte waar kinderen kunnen spelen flink terug is genomen. Sindsdien daalt ook het aantal kinderen dat buiten speelt. In de tijd van de huidige grootouders speelde 69% van de kinderen meer buiten dan binnen. Tegenwoordig speelt nog maar 10% van de kinderen meer buiten dan binnen. Om hier verandering in te brengen wordt met de Nationale Buitenspeeldag extra aandacht gevraagd voor dit steeds groter wordende probleem.

De Nationale Buitenspeeldag in Nederland

Organiseert jullie buurt ook een buitenspeeldag? Door het gehele land zijn er reeds 701 verschillende activiteiten te beleven op 14 juni. De organisatie zelf geeft als voorbeeld een buitenspeelbingo of de Olympische Straatspelen te organiseren, maar als buurt kunnen jullie natuurlijk zelf bepalen wat voor activiteiten er te doen zijn.

Buitenspelen bij De Boerinn

Uiteraard kunnen jullie ook bij Boerderij De Boerinn terecht om lekker buiten te spelen. Met ons uitgebreide aanbod aan activiteiten is een gehele dag in te richten naar jullie wensen. Bekijk al onze outdoor activiteiten en kom gezellig langs op onze boerderij. Van kanovaren tot poldersporten en van klompengolf tot boogschieten, we hebben een aanbod met activiteiten voor alle leeftijden! Uiteraard zijn jullie op 14 juni dan ook van harte welkom op onze boerderij, maar wij geloven er vooral in dat het gehele jaar door (buiten) gespeeld moet kunnen worden. Kom dus vooral langs op een moment naar keuze!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business