Speeltuin tractor met kind

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Gloednieuwe speeltuin!

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: De Boerinn

Na maanden wachten, hopen en nog meer wachten staat hij er dan! De gigantische speeltuin in de vorm van een tractor!!

Apetrots zijn we! De nieuwe speeltuin waar we al zo lang op wachten is eindelijk geparkeerd in onze Boomgaard. Je kunt je pret niet op met dit gevaarte want hij is maar liefst zes meter lang en drie meter breed! De speeltuin komt in de vorm van een gigantische tractor en een uitdagend speelparcours voor de kinderen.

Het geheel is gemaakt van Robina-hout wat ervoor zorgt dat het lang meegaat en milieubewust is! In de boomgaard kunnen de kinderen heerlijk spelen terwijl de ouders lekker even wat drinken. Bovendien is de Boomgaard omringd door een hek, waardoor de kinderen niet bij het water kunnen komen. Wat wil je nog meer?

 

Jullie zijn altijd welkom!

Kom de nieuwe speeltuin bezoeken! De koffie staat altijd klaar en er kan tegenwoordig ook heerlijk geluncht worden op de boerderij. Aarzel dus niet en spring deze zomer lekker op de fiets voor een middagje speelplezier en wat lekkers. Denk je nu bij jezelf… hé maar de Boomgaard is toch aan het water? Dat klopt! Gelukkig staat er een hek omheen waardoor de kleintjes niet zelfstandig bij het water kunnen komen. Kun je lekker ontspannen! Kom je met een grotere groep, dan is het aan te raden om even te bellen. Dat kan naar: 0348 401 200 of naar 0616974094. Hopelijk tot snel!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business